NaslovnicaVijestiSteven Gerrard kupuje pojačanje u Liverpoolu. Transfer će biti završen do kraja...

Steven Gerrard kupuje pojačanje u Liverpoolu. Transfer će biti završen do kraja tjedna

Steven Gerrard planira dovesti igrača iz svog bivšeg kluba Liverpoola Joea Gomeza do kraja ovog mjeseca. Aston Villa je bila nevjerojatno aktivna na tržištu transfera u siječnju. Doveli su braniča Evertona Lucasa Dignea u transferu od 25 milijuna funti, dok su i osigurali usluge bivšeg igrača Redsa Phillippea Coutinha na posudbu.

No, Gerrard tu nije završio i sada želi sklopiti još jedan veliki posao prije nego što se siječanjski prijelazni rok zatvori.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema engleskim medijima, bivši kapetan Engleske veliki je obožavatelj Gomeza i želi ga dovesti na Villa Park.

Engleski reprezentativac je ispao iz prve postave na Anfieldu, sa Virgilom van Dijkom, Joelom Matipom i Ibrahimom Konateom koji su ispred njega što se tiče opcija u obrani.

Nakon što se vratio sa dugotrajne ozljede koljena, Gomez je u ovoj sezoni upisao 12 nastupa u svim natjecanjima, ali nije započeo utakmicu u Premier ligi.

Ranije je bio u srcu obrane u Van Dijka, točnije u sezoni 2019/20 kada su osvojili naslov.

Nat Phillips, Liverpoolov peti branič, također je privukao interes klubova. Watford i PSV su zainteresirani i navodi se da će se Redsi vjerojatno riješiti jednog od ovih braniča.

Gomezova budućnost je ipak neizvjesna i prelazak na Villu mogao bi biti upravo ono što mu treba.

Vjeruje se da se Gerrard nada da će ojačati svoju obranu s Gomezom, koji također može igrati kao desni bek.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!