NaslovnicaVijestiSTIGLO POJAČANJE OD 52 MILIJUNA FUNTI: Brazilac na ljekarskim pregledima u Manchesteru

STIGLO POJAČANJE OD 52 MILIJUNA FUNTI: Brazilac na ljekarskim pregledima u Manchesteru

Stiglo pojačanje od 52 milijuna funti na Old Trafford. Brazilac će obaviti ljekarske preglede dok njegova zemlja igra protiv Hrvatske na Anfieldu. Manchester United će potrošiti velike novce ovog ljeta, jer ako žele da izazovu Manchester Cityja sljedeće sezone, to je ono što moraju da urade.

STIGLO POJAČANJE

Jose Mourinho je završio masivnih 19 bodova iza svojih rivala na tabeli Premier lige i nakon njihovog poraza u finalu FA kupa protiv Chelseaja, oni su sezonu završili bez trofeja.

Mourinho je već potrošio bogatstvo otkako je preuzeo United prije dvije godine, ali on će morati ponovo da potroši velike novce.

Čini se da nije spreman čekati da se Svjetsko prvenstvo završi i da napravi neke transfer.

Portov mladi Diogo Daloz će izgleda stići za 20 milijuna funti, ali Mourinho želi potrošiti mnogo više novca na pojačanja koja će doći narednih dana.

[su_no1forfootball]

Prema Daily Mailu, Mourinho misli da je to već učinio.

Tvrde da Mourinho ‘ osjeća da je doveo’ Freda iz Shakhtara.

Brazilac će doći za početnu naknadu od oko 43 milijuna funti plus dodaci koji bi ga na kraju koštali oko 52.2 milijuna funti.

25-godišnjak je bio povezan sa Cityjem u siječnju, ali nakon što se taj potez nije ostvario, Mourinho ga je ukrao, baš kao i Sancheza.

Dok Brazilac igra prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske na Anfieldu, Fred će biti na medicinskim pregledima.

[su_live_koeficijenti_v2]

Mourinho je govorio o svojoj želji da se Brazilac dovede na Old Trafford, priopćavajući ESPN-u u travnju: “Mislim da momčad bez Brazilca nije momčad”. Kasnije je dodao: “Tko zna, sljedeće godine ćemo možda imati Brazilca u ekipi.”

Dok su mnogi vjerovali da je Brazilac ustvari Chelseajev Willian, čini se da će to zapravo biti Fred.

Dok će Mourinho nesumnjivo biti sretan da doda Dalota i Freda u svoje redove, bez sumnje će nastaviti da dovodi velika pojačanja u ekipu Manchester Uniteda kako bi se osiguralo da još jedna sezona ne prođe bez trofeja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!