NaslovnicaVijestiSTIŽE JOŠ JEDNA ZVIJEZDA: Nakon dovođenja Ronalda, Juventus sprema ponudu za još...

STIŽE JOŠ JEDNA ZVIJEZDA: Nakon dovođenja Ronalda, Juventus sprema ponudu za još jednu zvijezdu Real Madrida!

Kako pišu brojni talijanski mediji, samo nekoliko dana nakon što je u klub stigao Cristiano Ronaldo za 100 miliona eura, Juventus planira dovesti još jednu zvijezdu Real Madrida.

Juventus želi Marcela

Naime, Ronaldo je u utorak napustio ‘kraljevski’ klub i otišao u Juve, sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona eura po sezoni, a Sport Mediaset navodi kako čelnici ‘Stare dame’ planiraju dovesti i njegovog jako dobrog prijatelja Marcela.

[su_bet365_100bonus]

Uprkos tome što Los Blancosi nemaju namjeru riješiti se možda i najboljeg lijevog beka na svijetu u ovom trenutku, u klubu iz Torina se nadaju kako Ronaldo može nagovoriti Brazilca da zatraži odlazak.

Već duže vrijeme sa odlaskom iz Juventusa povezuje se Alex Sandro, za kojeg interes pokazuje nekoliko klubova iz Premier lige, uključujući i Manchester United koji je navodno spreman ponuditi oko 50 miliona eura. Ipak, i da ode Sandro za tu cifru, teško da će uspjeti postići dogovor sa Real Madridom, sa kojim Marcelo ima ugovor do 2022. godine, te otkupnu klauzulu od čak 180 miliona eura. Pored toga što je jedan od najboljih na svojoj poziciji na svijetu, njegova jedina zamjena u klubu je Theo Hernandez, koji je stigao prošlog ljeta, te nije pružao zadovoljavajuće nastupe.

Marcelo je na Santiago Bernabeu stigao davne 2007. godine kao 19-godišnjak iz Fluminensea za 6,5 miliona eura. Od tada je u bijelom dresu odigrao ukupno 452 utakmice, postigao 33 gola i podijelio 86 asistencija, te se smatra jednom od najvećih legendi u povijesti kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!