NaslovnicaVijestiStiže konačna odluka: Dva moguća datuma za nastavak Serie A

Stiže konačna odluka: Dva moguća datuma za nastavak Serie A

Italija je bila zemlja najteže pogođena koronavirusom na početku pandemije, te su među prvima prekinuli prvenstvo, a čini se da bi konačno mogao biti poznat i termin za nastavak Serie A.

nastavak Serie A

Ministar sporta u Vladi Italije Vincenzo Spadafora potvrdio je da bi Serija A mogla da se nastavi 13. ili 20. lipnja. Do kraja još ima da se odigra 12, odnosno 13 kola (s obzirom na to da 26. kolo nije kompletirano).

Nogometni savez Italije saopćio je da je 20. kolovoz krajnji rok za završetak takmičenja, kako bi nova sezona mogla da počne već 1. rujna. U nedjelju je ministru poslan prijedlog protokola za organizovanje mečeva.

“Postoje dva moguća datuma za nastavak sezone u Seriji A, to su 13. i 20. lipanj”, rekao je Spadafora.

“Dobili smo protokol, koji je vrlo sličan onome koji smo usvojili kada je reč o treninzima. U četvrtak ćemo imati konačnu odluku”.

Ranije u toku dana talijanski mediji su prenijeli informaciju da se sve ozbiljnije razmišlja o odigravanju play-offa i play-outa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!