NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVI VEZNJAK: Evo kako bi Liverpool zahvaljujući LeBronu Jamesu mogao dovesti...

STIŽE NOVI VEZNJAK: Evo kako bi Liverpool zahvaljujući LeBronu Jamesu mogao dovesti novo pojačanje!

U Liverpoolu je ove sezone konkurencija veća nego ranijih nekoliko sezona, a sam pogled na klupu Kloppovog tima to i potvrđuje.

LeBron James Liverpoolu dovodi pojačanje

Naime, tokom vrlo važne pobjede od 2-1 protiv Tottenham Hotspura u subotu, na klupi Redsa su se nalazili Simon Mignolet, Joel Matip, Alberto Moreno, Jordan Henderson, Fabinho, Xherdan Shaqiri i Daniel Sturridge. Pored svih nabrojanih, susret su zbog povrede propustila imena kao što su Dejan Lovren, Adam Lallana i Alex Oxlade-Chamberlain.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Posebno velika konkurencija je u veznom redu, zbog čega je kapiten tima Jordan Henderson započeo samo jednu utakmicu ove sezone, s obzirom da u početnih 11 impresioniraju James Milner, Georginio Wijnaldum i Naby Keita. Međutim, uprkos svemu tome, Liverpool se povezuje sa dovođenjem još jednog veznjaka, a riječ je o Nicoli Barelli. 21-godišnjak je velika zvijezda Calgiarija, a pored Liverpoola povezuje se i sa brojnim drugim europskim velikanima, uključujući i AC Milan. On je za talijanski klub odigrao 35 utakmica prošle sezone, te se smatra jednim od najvećih talenata u Seriji A.

Ipak, Liverpool po svemu sudeći ima prednost ispred AC Milana i ostalih kada je u pitanju njegovo dovođenje, a ta prednost je LeBron James. Naime, kako navodi Goal, u Liverpoolu su spremni iskoristiti jednog od vlasnika kluba kako bi bili u vodećoj poziciji kada je u pitanju njegov potencijalni dolazak. NBA zvijezda je 2011. godine investirala 6,5 miliona dolara za dva posto dionica kluba, a vrijednost tih dva posto dionica danas iznosi nevjerovatnih 32 miliona dolara. Razlog zbog kojeg bi upravo LeBron mogao pomoći je taj što je Barella priznao kako je zainteresovan za dolazak u Premier ligu, te da je on jedan od njegovih idola.

Mladi veznjak je u intervjuu za La Gazzetta dello Sport rekao: “Calgiari je dobio ponude za mene, ali ih je odbio sve. Sretan sam što ostajem u klubu čiji sam navijač. Kada bih morao birati između Serije A i Premier lige, otišao bih u Englesku, jer volim način igre koji se tamo igra. Pored toga, svi tamo su jednako razdražljivi i skloni prekršajima kao i ja. Moj san u životu je imati lijepu kuću sa vrtom i bazenom, kao i upoznati LeBrona Jamesa.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!