NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVO POJAČANJE: Chelsea dovodi zvijezdu Borussije Dortmund kao zamjenu za Williana!

STIŽE NOVO POJAČANJE: Chelsea dovodi zvijezdu Borussije Dortmund kao zamjenu za Williana!

Engleski mediji danas su objavili informaciju kako su u Chelseaju već pronašli zamjenu za Williana, a riječ je o zvijezdi Borussije Dortmund Christianu Pulišiću.

Chelsea dovodi Pulišića

Iako još uvijek nije poznato tko će trenirati klub iz zapadnog Londona sljedeće sezone, s obzirom da se očekuje odlazak Antonija Contea i dolazak Maurizija Sarrija, čelnici kluba su već odlučili započeti pregovore oko dovođenja novih pojačanja.

[su_casino]

Daily Mail navodi kako su ‘Plavci’ poslali ponudu od oko 25 miliona eura za zvijezdu Svjetskog prvenstva, a u pitanju je veznjak Rusije i CSKA Moskve Aleksandar Golovin. Međutim, pored njega, na Stamford Bridge mogao bi doći i mladi krilni igrač Borussije Dortmund Christian Pulišić. Američki reprezentativac iza sebe ima razočaravajuću sezonu, u kojoj je u ukupno 42 nastupa u svim takmičenjima postigao tek pet golova i podijelio sedam asistencija. Ipak, on ima samo 19 godina i smatra se jednim od najvećih talenata u Bundesligi.

Ukoliko zaista dođe u Chelsea, klub će po svemu sudeći napustiti Willian, za kojeg interes pokazuju Barcelona i Manchester United. Jučer su engleski mediji izvijestili kako su ‘Plavci’ za Brazilca odbili ponudu Barcelone u vrijednosti od 56 miliona eura, te da navodno čekaju ponudu ‘Crvenih vragova’, koji su spremni ponuditi puno mlađeg Anthonyja Martiala u zamjenu. Pored toga, piše se kako bi u slučaju dolaska Maurizija Sarrija u klub mogao doći i mladi centralni defanzivac Juventusa Daniele Rugani, koji je ranije u karijeri surađivao sa bivšim trenerom Napolija, a njegov transfer bi mogao iznositi oko 40 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!