NaslovnicaVijestiStiže u Premier ligu: Evo gdje bi Gianluigi Buffon mogao nastaviti karijeru!

Stiže u Premier ligu: Evo gdje bi Gianluigi Buffon mogao nastaviti karijeru!

Legendarni golman Juventusa i bivši talijanski reprezentativac Gianluigi Buffon danas je potvrdio kako mu je ovo posljednja sezona u dresu ‘Stare dame’, te da će ovog ljeta nakon čak 17 godina napustiti klub.

Buffon odlazi u Liverpool

Ipak, 40-godišnjak još uvijek nije potvrdio da li odlazi u mirovinu, te su se pojavile brojne špekulacije o njegovoj mogućoj sljedećoj destinaciji, a kako danas piše La Gazzetta dello Sport, legendarni Gigi bi karijeru mogao nastaviti u engleskoj Premier ligi, odnosno u dresu Liverpoola.

On je i sam na današnjoj press konferenciji priznao kako je dobio zanimljive ponude izjavivši: “Što ću učiniti? Za sada samo znam da ću u subotu odigrati svoju posljednju utakmicu za Juventus. Andrea Agnelli zna sve što se događa oko mene. Do prije nekoliko dana bio sam uvjeren da ću se povući iz nogometa, ali sada je stiglo nekoliko zanimljivih ponuda. Živim kako bih prihvatao uzbudljive izazove.”

Buffon je potvrdio da napušta Juve samo nekoliko sati nakon što je objavljena vijest kako je za njega zainteresovan Liverpool. Kako navodi talijanski Premium Sport, čelnici kluba sa Anfielda ga žele dovesti kao konkurenciju Lorisu Kariusu, čijim nastupima ove sezone Jurgen Klopp nije zadovoljan.

[su_no1forfootball]

Gigi je na današnjoj press konferenciji još dodao: “Velika mi je čast i zadovoljstvo što ovdje Agnelli zajedno sa mojim agentom i Giorgiom Chiellinijem, koji će s pravom preuzeti kapitensku traku. Također sam sretan jer su i mediji došli ovdje. Čak i nakon svih kontroverzi i nesporazuma, želim zahvaliti i medijima, jer osjećam potrebu da to učinim. U zaključku ovog čudesnog puta, imao sam dovoljno sreće da ga dijelim sa ljudima koji su doista brinuli za mene. Osjećao sam to iz dana u dan, i zbog te ljubavi sam se borio i davao sve od sebe.”

“Želim zahvaliti Juventusovoj obitelji. 2001. godine doveli su izvanrednog talenta, i moram reći da ako je ovaj talent postao prvak, to je zahvaljujući njima. Dozvolili su mi da napravim korak naprijed u svom mentalitetu i izvedbama. To što sam ovdje sa 40 godina je zasluga Juventusa, čiji pristup je drugačiji nego pristup bilo kog drugog kluba na svijetu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!