NaslovnicaVijestiSTIŽE ZAMJENA ZA INIESTU: Barcelona dovodi 26-godišnju zvijezdu iz Premier lige!

STIŽE ZAMJENA ZA INIESTU: Barcelona dovodi 26-godišnju zvijezdu iz Premier lige!

Stiže zamjena za Iniestu. Barcelona dovodi pojačanje iz Premier lige. Novo pojačanje stiže na Nou Camp iz Premier lige, a evo tko bi mogao završiti u Barceloni sljedeće sezone. Christian Erisken je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Tottenhama, a ugovorom koji mu istječe za dvije godine. Mnogo je špekulacija glede njegove budućnosti i Barcelona je najveći favorit kladionica za njegovo potpisivanje.

Stiže zamjena

Zanimljivo je da su Barcelona, Manchester City, Manchester United i Chelsea, svi zainteresirani za 26-godišnju zvijezdu. Eriksen je zajedno sa Sonom, Dele Allijem i Harry Kaneom igrao ključnu ulogu u Tottenhamovim odličnim nastupima prošle sezone sezone. Nakon što je postigao 14 golova i asistirao 11 puta ove sezone, on je i zvanično imao jednu od najboljih sezona do sada u Tottenhamu..

[su_premierleague]

Sa samo dvije godine preostale u ugovoru, Tottenham će očajnički pokušati da mu dadne novi poboljšani ugovor i odbije potencijalne kupce.

Eriksenov stil igre i pasovi bi savršeno odgovarali Barceloni. Sa Andresom Iniestom koji je otišao i Coutinhom koji je sposoban igrati na krilima, Eriksen bi mogao biti idealna dugoročna zamjena za španjolsku legendu.

U mogućnosti je da napravi nevjerojatne pasove i postiže nevjerojatne golove. Eriksen je nesumnjivo među top 10 plejmejkera u svjetskom nogometu u ovom trenutku i Spursi bi mogli imati niz kandidata za njegov potpis na ovom ljetnom prijelaznom roku.

[su_bet365_koeficijenti]

Erisken je zaisgurno jedan od najpodcjenjenijih igrača u Premier ligi. Kakvu je samo sezonu imao danski maestro.

Tottenhamova najveća zvijeda je sigurno Harry Kane, ali Eriksenova važnost u ekipi Mauricio Pochettinoa se ne može zanemariti. Formiranjem prekrasnog partnerstva sa igračima kao što su Son, Kane i Alli, Eriksen je od vitalnog značaja za Tottenhamov stil igre, a navijači Spursa se nadaju da će klub učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi se 26-godišnjak zadržao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!