NaslovnicaVijestiŠto će se dogoditi sa transferom Hakima Ziyecha u Chelsea ako se...

Što će se dogoditi sa transferom Hakima Ziyecha u Chelsea ako se sezona produži?

Chelsea bi se, navodno, mogao suočiti sa odgađanjem transfera za zvijezdu Ajaxa Hakima Ziyecha.

Što će se dogoditi

Čitav nogometni kalendar je pretrpio udarac zbog izbijanja koronavirusa u cijelom svijetu, dok su glavne lige stavljene na čekanje, izgleda da će tako biti i prijelaznim rokovima.

U zanimljivom obrazloženju ESPN-a izgleda da bi klubovi mogli produžiti ugovore svojih igrača iza trenutnog datuma isteka 30. lipnja.

Izvještaj objašnjava da je ovo prilično proizvoljan datum naveden zbog vremena završetka sezone, ali sa sezonom 2019/20 koja će se vjerojatno morati završiti mnogo kasnije nego inače, sugerira se da igrači poput Ziyecha, koji su već dogovorili transfere u određene klubove, morati da sačekaju, jer će biti odgođeni dok se sezona ne završi.

Kao što je ESPN napomenuo, ovo bi mogao biti udarac za marokanskog internacionalca, čiji je prelazak na Stamford Bridge već dogovoren, a kašnjenje bi moglo značiti da gubi novac od svog poboljšanog ugovora sa Plavcima, istovremeno riskirajući i ozljede ako nastavi igrati za Ajax.

Navijači Chelseaja će bez sumnje biti razočarani ako to bude značilo da moraju čekati duže na svoje novo uzbudljivo pojačanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!