NaslovnicaVijestiŠto je Arsene Wenger rekao Olivier Giroudu prije nego što je otišao...

Što je Arsene Wenger rekao Olivier Giroudu prije nego što je otišao u Chelsea?

Što je Arsene Wenger rekao Olivier Giroudu prije nego što je otišao u Chelsea. Mnogi navijači Arsenala i dalje su ljuti na odluku Arsene Wengera da se Olivier Giroud pridruži Chelseaju u siječnju za samo 18 milijuna funti.

Što je Arsene

Kako bi se stvari još više pogoršale, kolega napadač Alexandre Lacazette je od tada bio van terena sa ozljedom koljena.

Naravno, da Giroud nije napustio Arsenal, oni bi i dalje potpisali Pierre-Emerick Aubameyanga, ali to ne znači da nisu tužni što je Francuz otišao.

No čini se da je Wenger dopustio napadaču da se pridruži Chelseaju kao znak poštovanja za pet i pol godina službe.

To je zato što je Giroud otkrio posljednji razgovor koji je imao sa bivšim menadžerom i objasnio kako je Wenger očajnički želio da ga gleda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na ljeto.

[su_watch_live_football]

“Otišao sam vidjeti trenera i pitati ga dokle je došao sa Aubameyangom. Stavio sam ga pod mali pritisak, kao moj agent, s kojim sam razgovarao nekoliko puta dnevno. Normalno je. Nisam želio biti lišen odlaska u Chelseaja, što je najbolje rješenje za mene”, rekao je francuski nogometaš.

Trener mi je odmah rekao: “Ne brinite, učinit ću sve da budeš sretan. Čak mi je rekao da će biti ljut ako ne bude išao u Rusiju da igram na Svjetskom prvenstvu.”

Čini se da je Wenger samo želio da Giroud bude sretan i da ima priliku predstavljati Francusku na Svjetskom prvenstvu. Čak i ako to znači da mu dopusti da ode u gradskog rivala.

Lijepa gesta – ali ne ona koja nužno pogoduje Arsenalu.

Ali ne možete kriviti Girouda zbog toga što želi napustiti klub.

Priznao je da nije spreman sjediti na klupi ostatak sezone, pogotovo ne s dolaskom Aubameyanga.

“Očito je bilo frustrirajuće u Arsenalu. Već godinu i pol od lošeg ka gorem. Više ne bih mogao tako nastaviti”, dodao je Giroud.

[su_bonus]

“Nisam se mogao provesti još godinu dana u Arsenalu i ostati rezerva, čak i druga rezerva. Budućnost je izgledala turobno s dolaskom novog napadača. Htio sam da budem sretniji sa većom minutažom, tako da sam napustio klub – to je tako jednostavno.”

Ali, Chelsea sigurno nije bio jedini klub koji je želio Girouda.

Borussia Dortmund je zaista željela 31-godišnjaka, ali nakon što je bio uključen u transferni trokut sa Aubameyangom i Michyjem Batshuayijem, završio je u Chelseaju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!