NaslovnicaVijestiŠto je Frank Lampard rekao za Paul Pogbu nakon Unitedove utakmice protiv...

Što je Frank Lampard rekao za Paul Pogbu nakon Unitedove utakmice protiv Liverpoola?

Što je Frank Lampard rekao za Paul Pogbu nakon Unitedove utakmice protiv Liverpoola? Manchester United je uživao u jednom od najljepših nastupa ove sezone, a Marcus Rashford je iznenadio Jurgen Kloppa sa dva gola u prvom poluvremenu, gdje je obrana United bila odlična, ali to je poremetio Eric Bailly sa autogolom.

Što je Frank

Pogba nije imenovan u momčadi nakon što se ozlijedio na treningu u petak, natjeravši Mourinha da imenuje Scott McTominaya i Nemanju Matića u veznom redu.

Njegova odsutnost iz momčadi je stigla usred zabrinjavajućih izvještaja o raskolu između Mourinha i Pogbe, a neki čak sugeriraju da će Francuza prodati ako ne promijeni svoje načine.

Sastanak ovog dvojca u tunelu Old Trafforda nakon utakmice sugerira da je to daleko od slučaja, ali tvrdnje da se bivši igrač Juventusa bori u veznom redu u Manhchester Unitedu.

[su_watch_live_football]

Sve to čini sitauciju vrlo zbunjujućom i složenom, ali onu koju je Frank Lampard pokušao sažeti tijekom svog nastupa u emisiji Utakmica dana. Njegove analize Pogbe u odnosu na pobjedu protiv Liverpoola su bile jednako istina koliko i zabrinjavajuće.

Chelseajeva legenda je izjavila: “Mislim da je povlačenje Paul Pogbe iz jučerašnjeg sastava palo u krilo Jose Mourinhu u smislu odabira momčadi.

“Nedavno smo svi govorili o tome da li on može dobiti svoje najbolje igrače na njihovim najboljim pozicijama u početnih 11.”

“Mislim da je to uspio i danas, gdje je uspio postići bolju ravnotežu u timu kao cjelini.”

“Igrači su znali što trebaju raditi bez lopte i to je ono što Jose Mourinho želi od svojih igrača.”

“Matić i McTominay su bili disciplinirani u veznom redu i tako su krenuli od samog početka.”

“Ovaj dvojac je bio ispred zadnje linije, a taj posao bi se Pogba mučio da uradi, pogotovo u velikim utakmicama. Zaštitili su zadnju četvorku i bili su agresivni.”

[su_bet_builder]

S obzirom na cirkus koji se dešava oko Paul Pogbine forme i njegove budućnosti u ovom trenutku, postoji svaki razlog za njegovu odsutnost u ovoj utakmici i to je olakšalo život Jose Mourinha. Uostalom, bez obzira na to počinje li Pogba na klupi ili u prvoj postavi, on sigurno uvijek može očekivati snažnu reakciju.

Lampard je savršeno rekao kako su McTominay i Matić donijeli stabilnost u Unitedovom veznom redu što Pogba ne bi mogao učiniti, iako bi Francuz bio korisniji u ofanzivnoj ulozi.

Bez obzira na vaše mišljenje po tom pitanju i bez obzira na to koliko daleko idu neke glasine, nešto nije uredu sa Pogbom na Old Traffordu u to smo sigurni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!