NaslovnicaVijestiŠto je Jose Mourinho rekao Scott McTominayu u svlačionici poslije pobjede protiv...

Što je Jose Mourinho rekao Scott McTominayu u svlačionici poslije pobjede protiv Brightona?

Jose Mourinho je bio brutalno iskren u svom intervjuu poslije utakmice u razgovoru sa BT Sportom nakon Manchester Unitedove pobjede nad Brightonom u FA kupu.

Što je Jose

Mourinho, koji je na konferenciji za novinare održao 12-minutno bjesnilo, optužio je svoje igrače za manjak ‘osobnosti, klase i želje’ nakon pobjede od 2-0.

Portugalski trener je izjavio da Luke Shaw nije bio dovoljno dobar u obrani i dao je neke kritike i za 21-godišnjeg Scott McTominaya.

“Želim više osobnosti u timu”, priznao je Mourinho. “Osjećao sam da je Matić otok osobnosti i želje, okružen, ne vodom, ali nedostatkom osobnosti, klase i želje.”

[su_watch_live_football]

“Scott je odigrao najgoru utakmicu otkad igra u prvoj momčadi, ali on je igrač Manchester Uniteda, jer je on igrač koji je napravio pogreške, dodavao loptu vrlo loše večeras, izgubio toliko pasova, ali se nosio sa greškama.”

“Savršen igrač Manchester Uniteda je onaj koji ima kvalitetu, osobnosti i dosljednost.”

Nastup McTominaya bio je izuzetno obećavajući za Manchester United, ali jasno je da nitko nije siguran od Mourinhovih iskrenih ocjena.

Na sreću za McTominaya, čiji je porast izazvao probleme Paulu Pogbi, Mourinho nije bio toliko tvrdokoran kada je razgovarao sa njim u svlačionici poslije utakmice protiv Brightona.

Menadžer Manchester Uniteda je priznao da je McTominay prvi igrač sa kojim je progovorio poslije utakmice.

“Moje kalkulacije su da bez pritiska oni ne rade dobro”, rekao je Mourinho na konferenciji za novinare.

“I postoji primjer osobnosti, imate dječaka koji uopće nije igrao dobro i već sam mu rekao da je on bio prva osoba sa kojom sam razgovarao u svlačionici i umjesto da budem kritičan, bio sam pozitivan sa njim.”

[su_premierleague]

“Budući da igrate vrlo loše, ali ste odradili sve osnovene stvari koje igrač treba da uradi, a jedna od tih osnovnih stvari je emocionalna ravnoteža.”

“Da bi igrali u crvenom dresu – što je težak dres za nošenje – dječak u najgorem nastupu je bio tamo. On se nije bojao igrati, on je igrao loše i svaki igrač može igrati loše, takvi dani se dešavaju.”

“Scott je igrao na Matićevoj strani i odigrao je najgoru utakmicu otkad je u klubu, ali on je sigurno igrač Manchester Uniteda.”

“Ali velika osobnost da se nosi sa pogreškama, i da pored loše igre bude tu, radi osnovne stvari, što znači da zadrži svoju poziciju, dadne ravnotežu timu, vrati posjed lopte i ne napravi grešku u obrani. Ali nekoliko ostalih igrača su bili prestrašeni što igraju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!