NaslovnicaVijestiŠto odigrati večeras: Tri prijedloga profesionalnih kladioničara

Što odigrati večeras: Tri prijedloga profesionalnih kladioničara

Što odigrati večeras? Nekoliko vrlo zanimljivih susreta u prvom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine igraju se večeras. Mi ćemo vam preložiti tri para za koje mislimo da će proći i koje ćemo naravno i mi sami odigrati.

Što odigrati

Za sve ostale prijedloge i tipove na dnevnoj bazi možete pratiti na našem forumu, jednom od najaktivnijih kladioničarskih foruma u regionu. Registracija je potpuno besplatna, a možete to uraditi jednostavnim klikom na gumb ispod.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

SRBIJA – IRSKA | SP 2018 – Kvalifikacije

Ovo bi mogla biti vrlo zanimljiva utakmice, jer je Srbija ekipa koja stvarno ima dobre pojedince, ali već godinama ne mogu napraviti ozbiljne rezultate i kvalificirati se na neko veliko natjecanje, dok je Irska uvijek blizu i oni su uspjeli pobijediti barem u doigravanjima, a ponekad su imali svoje ruke i na velikim natjecanjima. Igrali su na ovogodišnjem Europskom prvenstvu i eliminirani su u osmini-finala. Srbija nije bila u Francuskoj, a počeli su igrati malo bolje u završnici. Oni su bili odlični u posljednje dvije prijateljske utakmice, a Irska je pobijedila Omana nakon Eura 2016, prije nekoliko dana. Igrali su samo tri prijateljske utakmice, a dvije su završile remijem, a jedna pobjedom Srbije.

[su_euro_soccer_bonus]

Ovo je vrlo važna utakmica za obje ekipe, jer je ova skupina prilično jednaka i dobar početak će biti vrlo važan, pogotovo za domaćina Srbiju i stoga očekujemo da će na krilima svojih navijača biti vrlo dominantni od prve minute. Ipak, Irska je vrlo neugodna i znaju odigrati vrlo dobro iz prekida ili kontra-napada, tako da bi u Beogradu večeras moglo biti golova.

TIP: Više od 2 gola

Screenshot_5

UPLATI!

IZRAEL – ITALIJA | SP 2018 – Kvalifikacije

U ovoj utakmici imamo velikog favorita, a to je Italija, višestruki svjetski prvak i ekipa koja se predstavila u dobrom izdanju na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Izrael je na drugoj strani opet izgbuio priliku da bude u velikom natjecanju, pa čak i kada je ovaj tim igrao vrlo dobro u kvalifikacijama, na kraju nisu uspjeli osvojiti mjesto koje vodi na Euro 2016, tako da će ovo biti nova prilika za njih, ako je možemo tako nazvati, kada znamo da su u ovoj skupini zajedno sa Španjolskom. S dva poraza, Izraelci su završili svoje posljednje kvalifikacije, a potom izgubili još dva puta na prijateljskim utakmicama. Italije je eliminirana u četvrtfinalu Europskog prvenstva nakon jedanaesteraca, međutim, oni su zabrinuti za poraz u prijateljskoj utakmici protiv Francuske prije nekoliko dana. Zanimljivo je da se ove dvije ekipe nisu sastale još od 1970. godine.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Italija ima novog trenera koji nije imao uspješan debi, ali sada počinje ozbiljna i prava stvar i tu neće biti nikakvih eksperimentisanja, a nastupit će sa svojim najjačim raspoloživim snagama, koje su vjerojatno jače od Izraela, kojem također nedostaju neki igrači i pored domaćeg terena, oni nemaju nikakvu prednost u ovom susretu. Stoga predviđamo pobjedu gostiju.

TIP: Italija pobjeda

Screenshot_6

UPLATI!

UKRAJINA – ISLAND | SP 2018 – Kvalifikacije

U drugoj utakmici prvog kola u skupini I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji imamo dvoboj između timova koje smo gledali ovog ljeta na Euru u Francuskoj, a koji su pokazali potpuno različite strane. Ukrajinci su bili jedna od rijetkih ekipa koja nije osvojila niti jedan bod u skupinama, dok je s druge strane debitantski Island napravio jednu od najvećih senzacija na turniru, s obzirom da su odstranili favorita Englesku u osmini-finala i dosegao čak do četvrtfinala, kada su zaustavljeni od domaćina Francuske. Dodajmo da će ovo biti treći međusobni susret između ove dvije ekipe. Prva dva su također održana u kvalifikacijama, ali za Euro 2000. godine, a zatim su remizirali u Kijevu (1-1), dok je Island pobijedio u Reykjaviku sa 1-0.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Kao što smo rekli prije, Island krije vrlo napadački stil igre, koji je glavni razlog zašto smo se odlučili za okladu na golove, a posebno kao domaćin pod novim trenerom sigurno će i Ukrajina dati sve od sebe, da bi se iskupila za neuspjeh u Francuskoj.

TIP: Više od 2 gola

Screenshot_7

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!