NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo 'novom Lionel Messiju' koji je u Liverpool stigao iz...

Što se dogodilo ‘novom Lionel Messiju’ koji je u Liverpool stigao iz Real Madrida 2007. godine

Što se dogodilo ‘novom Lionel Messiju’ koji je u Liverpool stigao iz Real Madrida 2007. godine. Ove sezone Mohamed Salah često je uspoređen sa Lionel Messijem. Ok, svi znaju da egipćanin nije baš dobar kao argentinska zvijezda, ali nema nikakvog poricanja da igra na vrlo sličan način.

Što se dogodilo

Neki od golova koje je postigao ove sezone su čak privukli usporedbu s peteročlanim dobitnikom Zlatne lopte.

“Jedini čovjek koji može postići taj drugi gol je Lionel Messi”, izjavio je Carragher nakon nedavnog gola Salaha protiv Tottenhama.

“Ako razmišljate o Messiju i vrstama golova, to je ono što čini u uskim prostorima, zgušnjavajući vratara.”

I njegovih 28 golova u 34 nastupa na svim natjecanjima nije milijun milja daleko od Messijeve forme.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, prije nekog vremena je Liverpool zaista imao ‘sljedećeg Lionel Messija’ u svojim redovima.

Bio je Argentinac, bio je ljevak, potpisan je iz Real Madrida i čak je imenovan u top 10 u Svjetskog nogometnom magazinu iz studenog 2007. godine, sa pojedinostima o 50 najuzbudljivijih tinejdžerskih nogometaša.

Bruna je došao na Anfield na ljeto 2007. godine nakon što je odbio novi ugovor u Real Madrida i u Liverpoolu je imenovan kao ‘novi Lionel Messi’.

Međutim, stvari nisu išle onako kako se očekivalo. Tijekom četiri godine u klubu nije uspio odigrati niti jednu utakmicu.

Potom je proveo dvije sezone u Blackpoolu u prvenstvu, igrajući samo četiri puta.

[su_no1forfootball]

Slijedio je povrata u Huescu u treću diviziju španjoskog nogometa, gdje je konačno igrao u prvoj momčadi.

Zanimljivo je da se vratio na Merseyside sljedeće sezone sa Tranmereom, ali je igrao samo jednu utakmicu prije no što se preslio u Whitehawk u Južnu konferenciju. Završio je sezonu igrajući za Accrington u četvrtoj engleskoj ligi, gdje je također igrao 2015/16 sezonu, nastupajući ukupno 11 puta za njih.

28-godišnjak se sada nalazi u drugoj ligi Kanade, gdje igra za Ottawu Fury. On je postigao samo jedan gol u 27 nastupa prošle godine. Toliko o sljedećem Lionel Messiju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!