NaslovnicaVijestiStranica za odrasle spremna izdvojiti 100 milijuna eura za mjesto sponzora na...

Stranica za odrasle spremna izdvojiti 100 milijuna eura za mjesto sponzora na Interovom dresu

Nogometaši Intera utakmicu za naslov europskog prvaka igrat će bez istaknutog sponzora na svom dresu, a tu mogućnost želi iskoristiti internetska stranica za odrasle koja želi svoje mjesto na prsima igrača milanskog kluba.

Plan im je da se što bolje predstave svijetu u željno iščekivanoj utakmici, pa su Interu već poslali poslovnu ponudu vrijednu 100 milijuna eura. Bivši sponzor koji je bio istaknut na Interovom dresu je uklonjen nakon što nekoliko puta nije ispunio svoje obaveze.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Roma je imala slično iskustvo i iz tog razloga odlučila je ne prikazivati sponzora na svom dresu.

Internetska stranica s pornografskim sadržajem ima dugoročne planove i nudi klubu 100 milijuna eura za mjesto na dresu do ljeta 2029. godine.

S druge strane, Inter razmatra mogućnost da na svojim dresovima u finalu Lige prvaka istaknu reklamu jedne humanitarne organizacije.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!