NaslovnicaVijestiSTRAŠNO! Ovo je najskuplja klupa u historiji nogometa!

STRAŠNO! Ovo je najskuplja klupa u historiji nogometa!

Španjolski će klubovi ovog vikenda igrati drugo kolo prvenstva, liga dugo vrmemena nije bila ujednačenija a kao prvi favorit za titulu ističe se Barca koja je u prvom kolu učinila nešto sa čime su se upisali u historiju ove igre.

Coutinho poslao

U prvom krugu, prvak Barcelona, ​​koja je na kraju pobjedila 3:0 ekipu Alavesa, s tog susreta će pamtiti sasvim nešto drugo. Trener Ernesto Valverde na teren je poslao izuzetno jak tim koji se sastojao od sljedećih igrača: Ter Stegen, Pique, Jordi Alba, Sergi Roberto, Umtiti, Nelson Semedo, Rakitić, Busquets, Messi, Suarez i Dembele.

>> OTKRIO DETALJE: Otac Edena Hazarda objasnio zašto Belgijanac nije otišao u Real Madrid ovog ljeta!

U isto vrijeme Valverde se upisao u anale, jer je na klupio ostavio igrače koji su vrijedni toliko novca da su proglašenim najskupljom klupom u historiji nogometa. Na njoj su sjedili: Cillessen, Arturo Vidal, Arthur, Lenglent, Malcolm i Coutinho. Vrijednost tih šest nogometaša je gotovo 300 milijuna eura. Za Cillessena Barça je Ajaxu platila 13 milijuna eura, Arturo Vidala Bayernu šest milijuna više, Sevilli su za Lenglenta platili 35 milijuna, Gremiu su za Arthura platili 31 milijuna, Malcoma su doveli iz Bordeauxa za 41 milijuna a Coutinha je katalonski div platio 155 milijuna eura. Ukupna vrijednost klupe je stoga nevjerojatnih 294 milijuna eura.

[su_bet365_100bonus]

Večeras će Barcelona gostovati Valladolidu u drugom krugu prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!