NaslovnicaVijestiStuttgart poslao ponudu za defanzivca Chelseaja

Stuttgart poslao ponudu za defanzivca Chelseaja

Stuttgart poslao ponudu za defanzivca Chelseaja. Stuttgart je poslao ponudu za Chelseajevog braniča Papy Djilobodjija, navode izvještaji iz njemačke. Djilobodji se Plavcima iz Nantesa u ljeto na četvorogodišnji ugovor za naknadu od oko 3 miliona funti.

Stuttgart poslao ponudu za defanzivca Chelseaja

No, 27-godišnjak je kupljen tek nakon što je dogovor za Evertonovu zvijezdu John Stonesa propao i kada je Mourinho tražio zamjenu za Terryja.

Papy se bori za mjesto na Stamford Bridgeu, ali još uvijek nije napravio svoj prvi nastup za prvaka Engleske na Stamford Bridge-u.

Njegov jedini nastup je bio sa klupe u posljednjim minutama protiv Walsalla u Capital One kupu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Francuske novine, L’Equipe tvrde da je Stuttgart navodno poslao ponudu za defanzivca i ponudio mu izlaz iz Chelseaja na posudbu na 18 mjeseci.

Senegalac očajnički želi igrati u prvoj postavi koju mu Bundesligaški klub može obezbjediti.

Chelsea će biti sretan da pusti defanzivca u redove njemačkog kluba nakon njegovog užasnog starta karijere u Londonskom klubu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!