NaslovnicaVijestiSuarez: Nema zavisti između nas, znamo da je Messi najbolji

Suarez: Nema zavisti između nas, znamo da je Messi najbolji

Nema zavisti između nas, znamo da je Messi najbolji, rekla je zvijezda Barcelone. Urugvajski reprezentativac vjeruje da između trojca na Nou Campu koji su postigli veliki uspjeh, zbog svoje jake povezanosti kako na terenu, tako i van njega, nema zavisti.

Nema zavisti između nas

Luis Suarez je rekao da uspjeh trojca Barcelone dolazi baš zbog toga što nema zavisti između njih.

Lionel Messi, Suarez i Neymar – poznati kao MSN – postigli s u zapanjujućih 87 golova za Barcu u toku 29 utakmica, što je klupski rekord bez poraza i jedan od razloga zbog kojeg je ekipu Luis Enriqea diglo na vrh tabele.

132 dana bez poraza je nevjerovatan niz, a prema riječima Suareza to je zbog “nesebičnog stila igre i uživanja sa svojim timskim kolegama”.

“Znam šta je moja sposobnost i šta je njihova u igri, i svjestan sam da nas trojca možemo učiniti mnogo toga dobrog za ovaj tim,” rekao je Suarez.

[su_netbet_psgchelsea]

“Mi znamo da je Leo najbolji i igramo kako bi Barceloni osigurali trofeje. Nema nikakve zavisti između nas trojce.”

“Bilo je nekih slučajeva u prošlosti gdje su se neki igrači borili između sebe i došlo je do zavisti i tim je trpio štetu zbog toga. To se neće dogoditi sa nama.”

Barcelona je na vrhu tabele sa tri boda više od drugoplasiranog Atletico Madrida, napredovali su u polufinale Kupa Kralja i igraju protiv Arsenala u osmini-finala Ligi prvaka.

Bore se na tri fronta i nije isključeno da i ove sezone mogu osvojiti treble. Imaju izvrstan tim i ove sezone.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!