NaslovnicaVijestiSubotnje ludilo: Što odigrati na kladionici?

Subotnje ludilo: Što odigrati na kladionici?

Subotnje ludilo počinje danas. Dva prijedloga za vas i danas, oba iz Premier lige. Jučer smo pogodili više od 2.5 gola na prvu utakmicu petog kola Premier lige između Chelseaja i Liverpoola, gdje je Liverpool ostvario pobjedu na Stamford Bridgeu (1-2).

Subotnje ludilo

Hull – Arsenal | Premier liga

Pet utakmica petog kola Premier lige je na rasporedu u subotu, a prvi od njih će se sastati dva susjeda u poretku, gdje sedmi smješten Arsenal gostuje kod Hull Cityja koji je na osmoj poziciji, samo zbog bolje gol razlike. Osim toga, Topnici igraju sve bolje i bolje, za razliku od Hulla, koji je nakon dvije pobjede osvojio samo jedan bod u posljednja dva kola. Tradicija govori snažno u korist Topnika, koji imaju pozitivan niz od deset pobjeda i dva poraza.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Iako je Arsenal svakako više umoran zbog utakmice u Ligi prvaka, to ih ne bi trebalo spriječiti da igraju na pobjedu od prve minute protiv Hulla, pogotovo jer oni ne bi trebali ispuštati bodove u utakmicama kao što je ova, ako žele da ostanu blizu vodećih momčadi u Premier ligi.

TIP: Pobjeda Arsenala

screenshot_28

UPLATI!

Leicester – Burnley | Premier liga

U ovom subotnjem susretu petog kola, aktuelni prvak Leicester će se suočiti sa povratnicima u Premier ligu, Burnleyem. Unatoč vrlo različitoj pozadini, oba tima su napravili iste rezultate u prva četiri kola i sa četiri boda koja su osvojili, trenutno su smješteni u donjem dijelu tabele. Lisice iz Leicestera su bili daleko uspješniji u međusobnim odnosima iz posljednjih devet utakmica, gdje su pobijedili šest, a remizirali tri. Sada su smatrani velikim favoritima.

[su_euro_soccer_bonus]

Nakon velike utakmice i pobjede u Ligi prvaka, od vladajućih prvaka Engleske očekujemo igru u istom ritmu u domaćem prvenstvu, pogotovo što je njihov protivnik, ekipa protiv koje imaju većinom pozitivan rezultat.

TIP: Pobjeda Leicestera

screenshot_29

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!