NaslovnicaVijestiSUKOB SE NASTAVLJA: Iz Paris Saint-Germaina prijete kako će prijaviti Barcelonu FIFA-i...

SUKOB SE NASTAVLJA: Iz Paris Saint-Germaina prijete kako će prijaviti Barcelonu FIFA-i zbog nevjerovatnog razloga!

Paris Saint-Germain i Barcelona su bili u središtu mnogih drama u posljednje dvije godine, a neke od njih su se dogodile i na terenu.

PSG tuži Barcelonu

Nevjerovatan povratak Barcelone u osmini finala Lige prvaka 2017. godine, kada su Katalonci uspjeli preokrenuti zaostatak od čak 4-0 je započeo to ‘rivalstvo’, a sve se pogoršalo nekoliko mjeseci kasnije.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Čelnici Barce su tog ljeta pokušali dovesti jednu od najvećih zvijezda Parižana Marca Verrattija, da bi na kraju njihova zvijezda Neymar otišao na Park prinčeva za nevjerovatnih 222 miliona eura, postavši tako najskuplji igrač u povijesti nogometa. Taj transfer je uzrokovao ogroman porast cijena igrača na tržištu, te su nakon toga lančano uslijedili brojni transferi sa do tada nezamislivim odštetama.

Pored toga, Barcelona je izgubila na reputaciji tog ljeta, te je svima bilo jasno da više nisu na vrhu po financijskoj moći. Ova dva kluba su ponovo u sukobu i ovog ljeta, te pokazuju interes zvijezde iz protivničkog tabora. Naime, Paris Saint-Germain već neko vrijeme pokazuje interes za jednog od najboljih veznjaka na svijetu Ivana Rakitića, dok Barcelona s druge strane planira dovesti njihovog veznjaka Adriena Rabiota.

Pored ponovnog sukoba na transfer tržištu, Paris Saint-Germain će po svemu sudeći odvesti dramu na novu razinu, s obzirom da su navodno spremni tužiti Barcelonu FIFA-i zbog nevjerovatnog razloga. Kako pišu katalonske novine Sport, čelnici francuskog prvaka su nezadovoljni načinom na koji Barcelona pokušava nagovoriti Rabiota na dolazak na Camp Nou.

Iako su se iz Barcelone oglasili kako su samo poslali Pepa Seguru i Erica Abidala da direktno razgovaraju sa čelnicima PSG-a oko mogućeg transfera, oni vjeruju kako su predstavnici Blaugrane razgovarali i sa Rabiotom i njegovim agentima bez njihove dozvole. Parižani smatraju kako je Barcelona već dogovorila dolazak Rabiota sljedećeg ljeta, te da je to razlog zbog kojeg 23-godišnjak odbija produžiti ugovor sa klubom, koji ističe sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!