NaslovnicaVijestiSuperagent Mendes prokomentirao glasine o odlasku Mourinha iz Uniteda

Superagent Mendes prokomentirao glasine o odlasku Mourinha iz Uniteda

Super agent Jorge Mendes prokomentirao je glasine o odlasku Mourinha iz Uniteda, pošto se odlazak portugalskog stručnjaka sa Old Trafforda čini sve izvjesnijim zbog loših rezultata.

Jedan od najutjecajnijih nogometnih menadžera Jorge Mendes demantirao je glasine o navodnom odlasku Josea Mourinha iz Manchester Uniteda.

“Velika laž su glasine da će Jose Mourinho napustiti Manchester United. Jose je jako sretan u klubu, ali i klub je zadovoljan s njim i njegovim radom. S Unitedom ima višegodišnji ugovor i potpuno je posvećen izgradnji jednog velikog projekta”, rekao je Mendes za ugledni Telegraph.

Portugalski menadžer je tako u jednom od rijetkih obraćanja javnosti podržao svog klijenta i sunarodnjaka, koji ima velikih problema u Unitedu. Naime, Crveni vragovi su tek na osmom mjestu Premiershipa s 18 bodova iza lidera i gradskog rivala Cityja.

Inače, britanski tabloid The Sun je danas objavio ekskluzivnu vijest da će Portugalca na klupi Uniteda zamijeniti Tottenhamov trener Mauricio Pochettino.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!