NaslovnicaVijestiSuperkompjuter predvidio tko će osvojiti Ligu prvaka!

Superkompjuter predvidio tko će osvojiti Ligu prvaka!

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka na kraju je održan po drugi put nakon neugodne greške UEFA-e u prvom izvlačenju, a superkompjuter vjeruje da će Manchester City u svibnju podići prestižni trofej.

Superkompjuter predvidio

Cityju je dodijeljen povoljan ždrijeb u osmini finala, gdje igraju protiv Sportinga. U međuvreenu, Liverpool, Chelsea i Manchester United imaju namjeru ostvariti prolaz protiv Intera, Lillea i Atletico Madrida. Time bi se osigurala puna kvota engleskih momčadi u četvrtfinalu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na drugom mjestu, predviđa se da će šesterostruki osvajač Lige prvaka Bayern München pobijediti RB Salzburga, a također se vjeruje da će četverostruki prvak Ajax savladati Benficu.

No, najuspješniji tim u povijesti natjecanja, Real Madrid, spreman je za buđenje, jer igraju protiv PSG-a koji je u potrazi za prvom europskom krunom.

Konačno, Juventus je imao tešku sezonu na domaćem terenu, ali superkompjuter vjeruje da će čak i Stara dama izboriti plasman u četvrtfinale sa pobjedom protiv Villarreala.

Glasnogovornik bettingexperta je izjavio: “Održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka – iz drugog pokušaja – i većina favorita će napredovati prema našem superkompjuteru.”

Izvor: bet365

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!