NaslovnicaVijestiSupruge i djevojke Bayernovih igrača frustrirane: Ostale bez putovanja na utakmicu Lige...

Supruge i djevojke Bayernovih igrača frustrirane: Ostale bez putovanja na utakmicu Lige prvaka

Partnerice igrača minhenskog Bayerna frustrirane su nakon što su im uskratili ulaznice za današnji četvrtfinalni okršaj Lige prvaka s Arsenalom. Bayernovci putuju u glavni grad Engleske na prvu utakmicu četvrtfinala, no neće imati podršku svojih navijača jer im je UEFA zabranila dolazak zbog neprekidne upotrebe pirotehnike na utakmicama Lige prvaka ove sezone.

Unatoč zabrani navijača, supruge i djevojke igrača su i dalje bile optimistične te su se nadale da će uživati u luksuznom putovanju u London. Zbog kazne koju je izrekla UEFA, dodjela ulaznica igračima Bayerna značajno je smanjena, što znači da će većina njihovih partnerica i supruga ostati bez karata.

Prema informacijama Bilda, rukovodioci kluba i članovi pomoćnog osoblja dobili su prioritet za dostupne karte, pridružujući se tako članovima tima Thomasa Tuchela koji su otputovali u Englesku u ponedjeljak. Ipak, supruge veznog igrača Joshue Kimmicha i pozajmljenog defanzivca Tottenhama Erica Diera otputovale su u London, dok su ostale supruge i djevojke igrača Bayerna ostale u Minhenu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!