NaslovnicaVijestiSUSRET GODINE NA SAN SIRU: Atalanta bez glavnog napadača protiv Dinama -...

SUSRET GODINE NA SAN SIRU: Atalanta bez glavnog napadača protiv Dinama – Evo i sastava obje momčadi za večeras!

Dinamo Zagreb večeras u 21 sat igra najvažniju utakmicu ove godine. Oni će u petom kolu grupne faze Lige prvaka ići na San Siro kako bi igrali protiv Atalante.

SUSRET GODINE

Dinamo Zagreb u ovom susretu praktički mora ostvariti pobjedu kako bi u posljednje kolo ovog natjecanja ušli sa prednošću u odnosu na Shakhtar, koji ima isto bodova, ali igraju protiv Cityja u ovom kolu, tako da bi DInamo ovdje imao veliku priliku sa pobjedom.

Ako ostane ovaj broj bodova, Shakhtar bi mogao ići dalje, zbog bolje gol razlike u međusobnim omjerima, gdje su na Maksimiru uspjeli postići čak tri gola u remiju od 3-3.

Atalanta – Dinamo Zagreb: Sa ogromnom podrškom sa tribina, Dinamo ima imperativ pobjede u Italiji!

Međutim, ako bi Dinamo pobijedio Atalantu, a Shakhtar izgubio od Cityja, onda bi se sve odlučivalo u posljednjem susretu, jer bi Dinamo u tom slučaju imao samo tri boda više, ali bi igrali protiv Cityja u posljednjem kolu, dok bi Ukrajinci dočekivali Atalantu.

Mogući sastavi za večeras:

Atalanta

Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti – Castagne, De Roon, Freuler, Gosens – Gomez, Pašalić – Iličić.

Dinamo

Livaković; Teophile, Dilaver, Perić – Leovac, Ivanušec, Ademi, Olmo, Stojanović – Oršić, Petković.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!