NaslovnicaVijestiSVAĐA NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Mourinho pobijesnio i posvađao se sa novinarom...

SVAĐA NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Mourinho pobijesnio i posvađao se sa novinarom iz Guardiana!

Svađa na konferenciji za novinare. Mourinho pobijesnio i posvađao se sa novinarom iz Guardiana. Jose Mourinho je u ozbiljnim problemima, dok mu se smiješi otkaz nakon što je Manchester United izgubio sa 3-0 u ponedjeljak navečer protiv Tottenhama.

SVAĐA NA KONFERENCIJI

Kladionice su sada proglasile portugalskog stručnjaka, koji je poznat po ‘tro-sezonskom sindromu’, kao glavnog favorita za otkaz u Manchester Unitedu.

United je započeo sjajno na Old Traffordu, dominirali su 45 minuta, samo da bi poslije poluvremena bilo 1-0 za Tottenham, nakon što je Harry Kane bio nevjerojatan.

Kieran Trippier je pronašao svog suigrača na zadnjoj vratnici, koji je glavom postigao gol u gornji desni ugao.

Dvije minute kasnije i United je bio dva gola u zaostatku. Christian Eriksen je uputio ubačaj na putanju Lucas Moure, koji je postigao gol.

Moura je zatim dodao i treći gol u posljednjih nekoliko minuta igre.

United je sada izgubio dvije utakmice u prve tri odigrane u Premier ligi i čini se da je ‘Posebni’ ostao bez ideja.

Doista, kada su ga pitali na konferenciji za novinare poslije utakmice, da li zna svoja četiri najbolja obrambena igrača, Mourinho je jednostavno rekao: “Ne”.

Mourinho očito osjeća pritisak, nakon što je imao svađu sa novinarom nakon što je poražen od Tottenhama.

Prema novinaru iz Independenta Miguel Delaney, Mourinha su pitali o smislu poraza i navijačima koji su napuštali stadion prije kraja utakmice.

Mourinho se osvrnuo na to, ali je Jamie Jackson iz Guardiana rekao četiri riječi koje su razbjesnile Unitedovo menadžera: “Vi ste izgubili 3-0.”

“I osvojio sam tri naslova Premier lige, više od ostalih 19 menadžera. Poštovanje molim!”, odgovorio je Mourinho prije nego što je izletio iz sobe za konferencije.

Stvari će postati mnogo interesantne za Mourinha i postoji osjećaj da bi njegovo vrijeme u Manchester Unitedu moglo završiti u nadolazećim danima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!