NaslovnicaVijesti"SVAKO SVOME": Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin im je "sredio" da odsviraju himnu...

“SVAKO SVOME”: Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin im je “sredio” da odsviraju himnu u finalu Lige prvaka

Iz UEFA-e su objavili vijest da će na finalnoj utakmici Lige prvaka u Kijevu himnu odsvirati na našim prostorima ali i na svjetskoj razini veoma doboro poznati  slovensko-hrvatski duo violončelista 2Cellos.

Predsjednik UEFA-e

Finalna utakmica Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola imat će snažan balkanski utjecaj. Trofej će dodijeliti predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin, pravdu na ovom susretu će dijeliti Milorad Mažić, srpski arbitar, a prije meča, gledatelji na stadionu i oni ispred malih ekrana će saslušati himnu Lige prvaka od strane violončelista, Luke Šulića i Stjepan Hausera iz svjetski poznatog dvojca 2Cellos.

>> Ova tri sastava mogu osvojiti SP, a ti igrači uopće ne idu u Rusiju…

„Ovo je fantastična prilika za nas i jako smo sretni jer smo dio takvog iznimnog događaja. U ovom trenutkus mo vrlo uzbuđeni i ovo ćemo pamtiti do kraja života. Jedva čekamo nastup ”, rekao je Stjepan Hauser, hrvatski član dueta.

[su_vegas]

2Cellos već imaju veliko iskustvo s nastupima na velikoj pozornici, jer su već sudjelovali na koncertu britanskog glazbenika Elton Johna, a također su nastupali u legendarnim kazalištima kao što su London Royal Alber Hall ili Radio City Music Hallu u New Yorku.

[su_fa_cup_final]

Prije početka utakmice, trenutno vrlo popularan britansko kosovska glazbenica Dua Lipa će se pobrinuti za atmosferu, a i za nju možemo reći kako potiče sa prostora bivše Jugoslavije. Liga prvaka će proći bez Bosanaca, barem što se tiče oficijalnih nastupa, publiku ne računamo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!