NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Zvijezda Chelseaja odlazi u Romu!

SVE JE DOGOVORENO: Zvijezda Chelseaja odlazi u Romu!

Chelseajev bek Davide Zappacosta je na pragu pridruživanja Romi na posudbu, a sutra će otići na ljekarske preglede.

SVE JE DOGOVORENO

27-godišnja zvijezda preselila se na Stamford Bridge iz Torina u 2017. godini, ali od tada nije uspjio zaraditi redovno mjesto u prvoj postavi Chelseaja.

Talijanski branič sudjelovao je u 22 premijerligaška susreta tijekom debitantske sezone, prije nego što je sljedeće godine još više ispao iz sastava pod vodstvom Maurizija Sarrija, gdje je bio ograničen na samo 15 nastupa na svim natjecanjima.

Dinamo Zagreb – Rosenborg: Posljednja prepreka za tim sa Maksimira u kvalifikacijama za Ligu prvaka!

Prema pisanju The Guardiana, Zappacosta je ovog tjedna spreman za liječničke preglede sa Romom u Seriji A, uoči završetka sezonske posudbe na stadion Olimpico.

Ginaluca Di Marzio izvještava da će se u srijedu vjerojatno podvrgnuti ljekarskim pregledima, uz malo vremena za završavanje transfera, jer se talijanski prijelazni rok završava 23. kolovoza.

Zappacosta još nije vidio nizi jednu minutu akcije pod novim Chelseajevim menadžerom Frank Lampardom i sada izgleda suđeno da prati Davida Luiza i Gary Cahilla van CHelseaja.

Talijanski internacionalac još uvijek je pod ugovorom u zapadnom Lonondu do 2021. godine, ali ako njegova privremena čarolija u Romi dobro prođe, treba pretpostaviti da će mu se pružiti prilika da se vrati u svoju domovinu za stalno.

Zappacosta još nije uspio postići veći nivo u Chelseaju, ali ostaje dosljedan igrač sa puno toga za ponuditi na najvišoj razini ako mu se pruži prilika da igra iz tjedna u tjedan.

Lampard zbog zabrane igrača nije uspio dovesti nove igrače, ali je prodao nekoliko igrača, dok je Zappacosta najnoviji igrač koji se smatra viškom prema zahtjevima dok Plavci ulaze u novu eru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!