NaslovnicaVijestiSVE JE GOTOVO: Novi menadžer Chelseaja potvrđen - potpisuje trogodišnji ugovor do...

SVE JE GOTOVO: Novi menadžer Chelseaja potvrđen – potpisuje trogodišnji ugovor do 2022. godine!

Chelsea je, kako se izvješćuje, dogovorio imenovanje legende kluba Frank Lamparda kao novog menadžera koji će zamijeniti Maurizio Sarrija.

Novi menadžer Chelseaja

Dobro povezan novinar Gazzetta dello Sporta Nicolo Schira tvrdi da mu je ovo potvređeno, sa Lampardom koji je potpisao trogodišnji ugovor da preuzme Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Lampard ima samo jednogodišnje iskustvo u menadžerstvu, nakon što je upravo završio impresivnu prvu sezonu zadužen za Derby County.

Argentina – Paragvaj: Messi i društvo nemaju pravo na kiks

Bivši internacionalac Engleske vodio je Derby do finala doigravanja u Championshipu, gdje je nejgova momčad pobijedila Aston Villu sa 2-1 i propustila promociju u Premier ligu.

Ipak, to je veliki rizik za Plavce da zaposle nekog tako neiskusnog, čak i ako Lampard ima jaku vezu sa klubom od vremena kada je bio igrač.

Sarri je upravo napustio Chelsea kako bi preuzeo Juventus, a talijanski menadžer zapravo nije uvjerio sve u svojoj neuvjerljivoj sezoni u Chelsaeju.

Unatoč tome, on je vodio klub na treće mjesto u Premier ligi i pobjedu u finalu Europske lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!