NaslovnicaVijestiSVE VEĆ DOGOVORENO: U Chelsea stiže zvijezda Borussije Dortmund za 50 miliona...

SVE VEĆ DOGOVORENO: U Chelsea stiže zvijezda Borussije Dortmund za 50 miliona eura!

Prema pisanju vrlo pouzdanih njemačkih novina Bild, Chelsea je postigao usmeni dogovor sa čelnicima Borussije Dortmund u vezi transfera jedne od najvećih zvijezda njemačkog kluba u ljetnom prelaznom roku za 50 miliona eura.

Pulišić dolazi u Chelsea

Navodno, riječ je o Christianu Pulišiću, čiji ugovor sa Borussijom ističe na kraju sljedeće sezone, a s obzirom da ga on nema namjeru produžiti, čelnici kluba su odlučili prodati ga već sljedećeg ljeta.

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država nije se baš naigrao od početka nove sezone, najviše zahvaljujući sjajnoj formi Jadona Sancha, te se sve češće u posljednje vrijeme povezuje sa dolaskom u Premier ligu, odnosno u redove Chelseaja, Arsenala i Liverpoola. Nedavno su engleski mediji objavili špekulaciju kako su ‘Topnici’ za njega poslali oko 40 miliona eura, ali je Borussia to odbila, dok su ‘Redsi’ navodno odustali od njegovog dovođenja, te u posljednje vrijeme pažnju usmjerili na zvijezdu Borussije Monchengladbach Thorgana Hazarda.

Pulišiću se tako otvorio put prema Stamford Bridgeu, a taj transfer bi uskoro mogao biti i službeno potvrđen. Bivši reprezentativac SAD-a i napadač Fulhama Eddie Johnson mu je na svom twitter profilu napisao: “Sretan sam zbog tebe brate, sjajan transfer. Jedva čekam da te vidim uz Edena Hazarda.” Iako je Johnson možda samo reagirao na najnovije špekulacije, pojedini navijači Chelseaja su već primjetili kako je Christianov otac navodno već počeo pratiti Chelsea na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!