NaslovnicaVijestiSVE ZBOG MARKOVIĆA: Klopp mijenja politiku kluba

SVE ZBOG MARKOVIĆA: Klopp mijenja politiku kluba

Klopp mijenja politiku kluba. Prema pisanju engleskih medija, menadžer Liverpoola Jurgen Klopp planira promijeniti politiku kluba kada su u pitanju posuđeni igrači.

Klopp mijenja politiku kluba

Ovo se najviše odnosi na srbijanskog reprezentativca Lazara Markovića, koji je na posudbi u Fenerbahčeu i Marija Balotelija, koji je u Milanu.

Marković igra veoma dobro u Turskoj, a Klopp trenutno nema način da ga vrati na Anfield.

„Naravno da pratim naše igrače na posudbi. Pokušavam da naučim sve o engleskom fudbalu jer se u potpunosti razlikuje u odnosu na druge zemlje. Liverpool je prije nekoliko godina imao 20 do 25 igrača na posudbi. To nije normalno u Njemačkoj, ali u Engleskoj jeste. Kada imam vremena, gledam te igrače. To je dio mog posla. Doći će vrijeme kada ćemo i o njima odlučivati”, kazao je Nijemac i dodao:

William Hill Casino 10€ FREE

“Nisam siguran da je uvijek najbolje mlade igrače poslati u drugi klub. Mislim da je to pritisak koji im u tim godinama nije potreban. Igrate sa iskusnim igračima svakog dana i morate da pokažete da ste bolji od njih. Svi kod kuće očekuju od vas da napredujete. Možda bi to trebali promijeniti, da ih zadržimo duže i pustimo ih da igraju u našem drugom timu. Vidjet ćemo“, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!