NaslovnicaVijestiŠvedski KRALJ Ibrahimović: Golčina Zlatana je ništa naspram onog što je uradio...

Švedski KRALJ Ibrahimović: Golčina Zlatana je ništa naspram onog što je uradio poslije utakmice!

Ovaj čovjek je fenomen, nevjerovatan i poseban. To je dokazivao iz godine u godinu u Evropi i onda kada su svi mislili da je došao kraj, Ibrahimović je napravio veliki BUM ni manje ni više nego u Americi. Golčine u debiju su nešto posebno ali ono poslije susreta što je uradio je još spektakularnije.

Golčina Zlatana

Zlatan Ibrahimović je imao fenomenalan debi u Los Angeles Galaxyju. Gradski derbi pripao je švedskoj zvijezdi i njegovim suigračima, a ovaj je put u središtu pozornosti ponovo bio Šveđanin.

U igru je ušao u 71. minuti, šest minuta kasnije, izjednačio je rezultat ​​na 3: 3, a u nadoknadi utakmice postigao je svoj drugi pogodak na susretu i postavio konačan rezultat  4: 3. Rasprodano stadion je poludio, scene su bile fantastične, a još više iznenađujući je bio odgovor Ibrahimovića nakon utakmice. Kad bolje razmislimo, to možda čak nije ni neobično kada je on u pitanju…

>> Napušta Chelsea: Alvaro Morata se vraća u bivši klub!

Bivša zvijezda Uniteda, u svom stilu, komentirala je entuzijastičnu partiju. „Čuo sam navijače, kako uzvikuju” želimo Zlatana, želimo Zlatana. „Zato sam im dao Zlatana. Oni su me motivisali a ja sam im vratio”, rekao je Ibrahimović u početku, a zatim je govorio o visokim očekivanjima navijača Galaxya. „To se uvijek događa kada se priključim novom timu. Uvijek postignem pogodak na prvom susretu. Ni ovoga puta ih nisam htio razočarati.” rekao je Ibrahimović, koji je prethodno u karijeri igrao za neke od najvećih europskih klubova.

[su_bonus]

Ali to nije sve. Zlatan je MLS ligu preimenovao u MLZ u svojoj objavi na Instagramu. Vjerojatno nema potrebe za daljnjim pojašnjenjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!