NaslovnicaVijestiSvi golmani koji su primili gol od Messija će dobiti pivo!

Svi golmani koji su primili gol od Messija će dobiti pivo!

Leo Messi postigao je 644. gol za Barcelonu, prestigavši Pelea koji je u dresu Santosa 643. puta zatresao mrežu. Argentinac je tako postao igrač koji je postigao najviše golova u povijesti za jedan klub.

Lionel Messi postigao je 644 gola za Barcelonu i ušao je u povijest kao igrač s najviše postignutih golova za jedan klub. Messi je u dresu Blaugrane dosad savladao 160 golmana.

Budweiser je odlučio da napravi veoma zanimljiv gest – napravili su specijalno pivo, koje će dobiti svaki golman koji je primio gol od Messija. Neki od njih, poput Buffona, Kepe i Oblaka su se već ‘pohvalili’ svojim poklonom.

Serija ograničenog piva je numerisana od 1 do 644, pa će golmani pivo dobiti redom kojim su primali golove od Mesija. Većina golmana je primila više od jednog gola, pa će tako neki dobiti i “six pack” i gajbu piva.

Najviše piva će dobiti Diego Alves, koji je primio čak 21 gol od Messija. Gorka Iraizoz primio je 19, dok je Iker Casillas 17 puta vadio loptu iz mreže pod naletom Messija.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!