NaslovnicaVijesti"Svi pričaju kako vrijedi milione, a majka ga još uvijek vozi na...

“Svi pričaju kako vrijedi milione, a majka ga još uvijek vozi na treninge”

Krilni igrač Monaca Kylian Mbappe je definitivno iznenađenje sezone, a njegovi suigrači iz kluba i reprezentacije ne kriju oduševljenje formom 18-godišnjaka.

Izjave suigrača o Kylianu Mbappeu

Golman kluba iz ‘Kneževine’ Danijel Subašić je o mladom Francuzu rekao: “Svi pričaju kako vrijedi milione, a majka ga još uvijek vozi na treninge svaki dan. On trči kao da vozi motocikl. Nevjerovatan je, igra sjajno i ima samo 18 godina.”

Benjamin Mendy: “On je vrlo dobar, talentiran, vrijedno radi na treninzima. On nije varalica, drži glavu na ramenima, i vrlo je zabavna osoba. Ima mali bend u kojem je i Loic Badiashile (Monacov treći golman), i oni ne prestaju zbijati šale.”

Bernardo Silva: “Ima samo 18 godina i ono što radi je nevjerovatno. Od samog početka smo znali da je drugačiji igrač, na primjer po načinu na koji igra s loptom, njegov prvi dodir je za primjer svima.”

Fabinho: “Znamo da će prije ili kasnije završiti u Real Madridu, Barceloni ili klubu tog kalibra. Međutim, sve dok je s nama mi ćemo profitirati od toga.”

“Mbappe je strašan. Za jednog 18-godišnjaka, veoma je zreo na terenu i van njega. On igra odlučujuću ulogu u klubu i postiže dosta golova. Zaboravio sam spomenuti i da je nevjerovatno brz.”

Djibril Sidibe: “Njegov talent je neprocjenjiv. Ono što pokazuje u prvenstvu i Ligi prvaka je sjajno za njegove godine. Ima puno zrelosti i spokoja. Za sada je veoma uspješan, stiže na pozornicu na kojoj otkriva sve što mu je potrebno da bi postao svjetska klasa.”

N’Golo Kante: “Ono što on radi u tim godinama je izuzetno. Dokazao se u francuskom prvenstvu i Ligi prvaka.”

Karim Benzema: “Rekli su mi da je fenomen, vrlo dobar igrač. Iskreno, još ga nisam vidio uživo. On je mlad igrač, nogomet je jako težak, osobito u velikim klubovima.”

“Stigao sam u Madrida sa 21 godinom. Već sam učinio puno stvari u Lyonu, ali kada sam stigao ovdje, dobio sam šamar u lice. Moja prva godina je bila vrlo teška, daleko ste od svoje obitelji. Konkurencija je bila velika, svi vas žele izbaciti iz prvih 11. Međutim, ono što sam čuo o Mbappeu je da je on dobar igrač i nadam se da će igrati veliku karijeru.”

Hugo Lloris: “On pokazuje veliku zrelost u tim godinama. Istina je da je ono što on čini u Monacu vrlo impresivno, to je dobar znak za budućnost.”

Antoine Griezmann je prije nekoliko tjedana objavio fotografiju sa Payetom i Mbappeom na društvene medije uz opis: “Da, Dimitri. On je taj koji će nas poslati na klupu.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!