NaslovnicaVijestiSvojom objavom naljutio sve navijače Liverpola, a zatim se izvukao na fantastičan...

Svojom objavom naljutio sve navijače Liverpola, a zatim se izvukao na fantastičan način

Svojom objavom naljutio sve navijače Liverpola, a zatim se izvukao na fantastičan način. Čini se da se gotovo svaki put kada Michael Owen objavi poruku na Twitteru, to uzrokuje oluju na internetu.

Svojom objavom

No, bivši Engleski napadač sigurno nije mogao očekivati takvu rekaciju sinoć, kakvu je dobio od bijesnih navijača Liverpoola nakon samo jednog tweeta.

Objavljivajući na Twitter tijekom impresivne pobjede Manchester Uniteda nad Southamptonom u petak navečer, bivši Liverpoolov i Unitedov napadač se činilo da ima veliko strahopoštovanje prema Jose Mourinhovoj ekipi, gdje je napravio i svoje vlastito predviđanje osvajača naslova ove sezone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Objava (pogledajte dolje) koja je dovela do ozbiljnog bijesa kod navijača sa Anfielda, i to toliko, jer je Owen službeni ambasador Liverpoola – morao je pojasniti svoje komentare sa još dva tweeta.

Prvo, objava koja je Owena dovela do ovoga koju možete vidjeti ispod.

Kao što ste mogli očekivati s obzirom na ulogu Owena u Liverpoolu i njihovo rivalstvo sa Unitedom, odgovori i nisu bili baš tako ljubazni…

[su_euro_soccer_bonus]

[su_bet365_200_bonus_mali]

https://twitter.com/dalglish1978/status/766741882059849733

Oven koji je postigao 179 golova u 306 utakmica za Liverpool, nije bio spreman da primi taj bijes navijača Liverpoola u ležećem položaju.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Umjesto toga, on je ponudio malu lekciju geografije svim bijesnim navijačima Liverpoola.

Dok je bivši Engleski napadač, koji je postao analitičar, razjasnio svoju objavu, morate priznati da je njegov originalni tweet – zajedno sa hvalom za Pogbu – se činio da priča o Unitedovom osvajanju titule Premier lige.

Dolazeći sa Old Trafforda u petak navečer sa pobjedom od 2-0 i tri boda, Crveni vragovi imaju 100% rekord iz dvije utakmice i dobijaju veliko samopouzdanje pod vodstvom Jose Mourinha.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Dva gola Zlatana Ibrahimovića i debi novog pojačanja i najskupljeg igrača u povijesti nogometa, za United je dovelo na sasvim drugu stranu od one koja se borila za dosljednost pod vodstvom Louis van Gaala prošle sezone.

Da li će oni osvojiti naslov, ostaje da se vidi. Liverpool, također sa svoja tri boda protiv Arsenala u izvanrednoj utakmici u Londonu, sigurno će biti u nadi da mogu izazvati sve svoje suparnike ove godine.

Screenshot_19

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!