NaslovnicaVijestiTako to radi Dinamo: Zagrepčani prodaju svog nogometaša u VELIKANA za ASTRONOMSKI...

Tako to radi Dinamo: Zagrepčani prodaju svog nogometaša u VELIKANA za ASTRONOMSKI iznos!

Hrvatski div Dinamo već duže vrijeme važi za najuspješniji klub što se tiče prodaje igrača na Balkanu. U posljednjih nekoliko godina, Zagreb je za masne novce prodao nekoliko svojih dragulja a najzaslužnji za to je čovjek po imenu Zdravko Mamić.

Zagrepčani prodaju

Marko Pjaca je napustio klub i prešao u Juventus za 23 milijuna eura, Luka Modrić je otišao u Tottenhama za 21 milijuna dok se Eduardo da Silva preselio u Arsenal za 13,5 milijuna, Vedran Ćorluka otišao je u Manchester City za 13 milijuna, Mateo Kovačić je završio u Interu za 11 milijuna, Josip Brekalo u Wolfsburg za 10 milijuna, Dejan Lovren u Lyonu 8 milijuna, Jozo Šimunović za 8 milijuna je prešao u vrste Celtica, na početku milenijuma Boško Balaban je prešao u Aston Villu za 7,8 milijuna a Mario Mandžukić je otišao u Wolfsburg za 7 milijuna €. Ovo je deset najskupljih transfera u historji kluba.

>> Barca spremna da proda Suareza, i to pod ovim uvjetom!

Sada je pred Dinamom još jedna megalomanska prodaja. Talijanski i hrvatski mediji najavili su da je talijanski gigant Inter zainteresiran za kupnju 20-godišnjeg središnjeg branitelja Dinama Filipa Benkovića. Crno-crna ekipa iz glavnog grada Lombardije trebala bi biti spremna da za mladog Hrvata plati čak 15 milijuna eura, što bi bio treći najskuplji transfer u povijesti Dinama.

[su_live_koeficijenti_v2]

Inter je već u prpšlosti kupovao u Zagrebu te su do sada dva  nogometaša preselila iz Dinama u Inter. Prvi je bio Mateo Kovačić, koji se zatim preselio u Real  iz Madrida a nakon njega put Milana je krenuo Marcelo Brozović, koji je još uvijek član Intera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!