NaslovnicaVijestiTalijanski ministar za sport zna kada se nastavlja Serie A?

Talijanski ministar za sport zna kada se nastavlja Serie A?

Italija je zemlja koja je za sada u Europi najviše pogođena koronavirusom i zbog toga je sav sport u toj zemlji odgođen do daljnjeg. Međutim, sada je talijanski minstar za sprot otkrio kada se ona nastavlja?

“Serie A? Pa, nadamo se da će se nastaviti trećeg svibnja”, rekao je ministar za sport, a zatim je također objasnio neke detalje vezane za ovu situaciju koja se događa u svijetu, a ponajviše u Italiji.

Vincenzo Spadafora, koji je ujedno i talijanski ministar za sport je otkrio za talijanske medije da bi se Serie A mogla nastaviti za nešto više od mjesec dana.

“Sve poreze smo ukinuli do 3. svibnja i to za sve sportske klubove, kao i sportske objekte. Serie A. Ona bi se mogla nastaviti trećeg svibnja ili se barem tome nadamo.”

“U to vrijeme ćemo odlučiti da li će se utakmice igrati pred punim ili praznim tribinama. Tome naravno dodajemo i europska natjecanja koja će se igrati ovog ljeta.”

“U sljedećih nekoliko sati ćemo sigurno razmatrati zabranu za sve aktivnosti van zemlje, dok moramo natjerati i ljude da ostanu u svojim kućama, jer ukoliko ne budu slušali, bit ćemo primorani da u potpunosti zabranimo kretanje,” izjavio je Spadafora.

U Seriji A je ostalo još 12 kola do kraja sezone, dok su ostale također još četiri zaostale utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!