NaslovnicaVijestiTEK DOŠAO - A VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Za njega nema mjesta...

TEK DOŠAO – A VEĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Za njega nema mjesta na Anfieldu – odlazi u Tursku!

Prema turskom portalu Fanatik, europski divovi Galatasaray se nada da će u siječnju potpisati zvijezdu Liverpoola Xherdan Shaqirija.

TEK DOŠAO

Fanatik izvještava da su turski divovi spremni sljedećeg tjedna poslati svoja dva čelnika kluba u Englesku u nastojanju da osiguraju 28-godišnjakov potpis koji bi na početku bio pozajmica, te bi naravno uključivao opciju kupnje.

Izvještaj kaže da je bivša zvijezda Stoke Cityja otvorena za ideju da igra u tursoj Superligi.

Shaqiri je postigao gol u svom prvom startu ove sezone u srijedu navečer, gdje su pobijedili 5-2 protiv gradskog rivala Evertona.

Liverpool je prošlog ljeta potpisao zvijezdu iz Stokea za 13 miijuna funti, prenosi BBC Sport.

Nije iznenđujuće da je Shaqirijeva minutaža za Redse ograničena s obzirom na nevjerojatan napad i trio koji imaju na tim pozicijama.

Napadač je upisao samo pet nastupa za Liverpool na svim natjecanjima ove sezone.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!