NaslovnicaVijestiTerry: Sigurno je da neću igrati ni za jedan drugi klub u...

Terry: Sigurno je da neću igrati ni za jedan drugi klub u Premiershipu

Sigurno je da neću igrati ni za jedan drugi klub u Premiershipu, rekla je legenda Chelseaja. John Terry je potvrdio da neće produžiti ugovor sa Chelseajom i da će napustiti Stamford Bridge na kraju sezone.

Sigurno je da neću igrati ni za jedan drugi klub u Premiershipu

Terry je otkrio da neće biti na Stamford Bridge-u sljedeće sezone nakon što mu klub nije želio ponuditi novi ugovor.

Međutim, bez obzira na ovu razočaravajuću vijest za sve fanove Chelseaja, on tvrdi da neće igrati ni za jedan drugi klub u Premiershipu.

“Ne, ne bi to mogao uraditi navijačima Chelseaja. Nikada ne bi mogao igrati za neki drugi klub u Premiershipu. To će biti negdje drugo sigurno”, rekao je Terry.

“Ja ne znam gdje će to biti i to ću ostaviti ljudima koji su zaduženi za to. Ali sigurno da neće biti u Premiershipu.”

“Moj agent je napravio poziv kao i svakog januara. Preko telefona mu je rečeno i pozvan sam na sastanak sljedećeg dana.”

“Klub je odmah sve pripremio, što je bilo vrlo pohvalno od njih. Želio sam da mi to kažu u lice.”

“Rekli su mi ‘Nažalost nećemo ti ponuditi novi ugovor’, ali osjećam da mogu ponuditi više, igram odlično i imam još par godina predamnom. Ali ću nastaviti da igram u nekoj drugoj ligi.”

Od Terryja se očekuje da će se preseliti u SAD i igrati zajedno sa svojim bivšim saigračem Frank Lampardom i Liverpoolovom legendom Steven Gerrardom.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

John George Terry (London, 7. prosinca 1980.), engleski nogometaš.

Od 1997. godine igra u engleskom klubu Chelsea gdje je i kapetan.

3. lipnja 2003. godine je prvi put nastupao za englesku reprezentaciju u utakmici protiv Srbije i Crne Gore. U 2012. godini je se oprostio od reprezentacije.

Sezone 2004/2005. je od drugih igrača izabran za najboljeg nogometaša engleske Premier lige. Iste godine je njegov klub Chelsea bio prvak lige, prvi put za točno 50 godina.

Živi u mjestu Oxshott, Surrey sa suprugom Toni i blizancima Georgie Johnom i Summer Rose rođenima 18. svibnja 2006. S dugogodišnjom djevojkom Toni Poole se oženio 15.6.2007. u Blanheim Palace. Bračno putovanje su proveli u Hrvatskoj na jahti predsjednika Johnovog kluba, Romana Abramoviča.

Njegov brat Paul također je nogometaš, igra u Leyton Orientu u engeskoj prvoj ligi.

Glavno je lice Umbra, a pojavljivao se i u reklamama Samsunga i Nationwidea te na naslovnici igrice Pro Evolution Soccer.

U trenutku potpisivanja novog ugovora s Chelseajem postao je najplaćeniji nogometaš na Otoku.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!