NaslovnicaVijestiTežak udarac za Italijana: "Super agent" Mino Raiola dobio "košaricu"

Težak udarac za Italijana: “Super agent” Mino Raiola dobio “košaricu”

Nogomet ne pozna mnogo uvjerljivijih, podmuklijih, snalažljivijih i karizmatične ljude, poput agenta Mino Raiole. Čovjek o kojem se često priča toliko mnogo kao i o njegovim klijentima ipak nije svemoguć te ne pobjeđuje uvijek.

Talijanski mediji izvještavaju da je nogometni agent Mino Raiola pod njegovo okriljem htio dovesti najveći italijansku tinejdžersku zvijezdu u ovom trenutku, Nicolu Zaniola. Nakon sjajnih partija u zadnje vrijeme, rimski nogometaš bio je na meti brojnih agenata i agencija, ali se bar za sada nije odlučio mijenjati svog trenutnog agenta.

ALVARO MORATA OBJASNIO: “Slavit ću ako postignem gol, ali…”

Gazzeta dello Spot izvještava da će Zaniolo i dalje biti odan Claudiou Vigorelliu. “Definitivno ostajemo s njim”, rekao je otac 19-godišnjeg napadača koji je također i sam bivši nogometaš, Igor Zaniolo, koji je nastupa za Genou.

Ovaj mladić je već jednom zamijenio svog agenta u karijeri kada je Stefana Castelnovu zamijenio sadašnjim agentom. Raiola je tako dobio težak i jedan od rijetkih udaraca kada je u pitanju traženje novih klijenata. Za sada mu je rijetko ko rekao ne a pod njegovim pokroviteljstvom su nogometaši poput Paula Pogbe, Mario Balotellia, Gianluigi Donnarumme, Zlatana Ibrahimovića i Marco Verattia.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!