NaslovnicaVijestiTHIBAUT COURTOIS OTKRIO: To je glavni razlog zbog kojeg smo loši ove...

THIBAUT COURTOIS OTKRIO: To je glavni razlog zbog kojeg smo loši ove sezone!

Nema sumnje kako je Real Madrid u potpunosti razočarao svoje navijače ove sezone. Los Blancosi su ostali potreseni prošlog ljeta kada je, samo pet dana nakon osvajanja Lige prvaka, trener Zinedine Zidane odlučio dati ostavku.

Courtois otkrio tko je krivac za loše rezultate

Stvari su se dodatno pogoršale mjesec dana kasnije kada je otišla i najveća legenda u povijesti kluba Cristiano Ronaldo, što je zasigurno utjecalo na ostatak ekipe. Zidanea je naslijedio Julen Lopetegui, ali bez Portugalca u vrhu napada, izdržao je nešto manje od četiri mjeseca na klupi ‘kraljeva’.

Španjolski stručnjak je dobio otkaz krajem decembra nakon niza loših rezultata, a ‘presudila’ mu je Barcelona, koja savladala njegov tim rezultatom 5-1 na Camp Nouu. Njega je zamijenio trener mlade kipe Santiago Solari, koji je od tada dobio i stalni ugovor, te polako vraća španjolskog velikana na pravi put.

Stvari su se dosta poboljšale u posljednjih nekoliko mjeseci, ali razočaravajuć početak sezone već ih je dosta koštao, te su po mišljenju mnogih ispali iz borbe za titulu u La Ligi. Trenutno se nalaze na trećem mjestu, sa deset bodova zaostatka za Barcom, te su jako male šanse da će ih sustići do kraja sezone. Pored toga, katalonski gigant im stoji na putu i u Kupu Kralja, gdje će sa njima morati odmjeriti snage u polufinalu.

Iako bi mnogi očekivali kako će izjaviti da je ova situacija krivica cijele ekipe, golman Real Madrida Thibaut Courtois je rekao kako je za ovo kriv nedostatak vrhunskog napadača u timu, nakon što je otišao Ronaldo. Naime, rekao je: “Ukoliko Ronaldo ode i na njegovom mjestu nemate vrhunsku zamjenu, znate da će ovo biti teška sezona, jer ste izgubili 50 golova. Možete se nadati kako će Benzema ili Bale postići više golova, a jednim dijelom to i čine. U posljednjih nekoliko tjedana smo napredovali.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!