NaslovnicaVijestiThibaut Courtois priznao kako će tužiti bivšeg trenera, a evo i zbog...

Thibaut Courtois priznao kako će tužiti bivšeg trenera, a evo i zbog čega

Golman i zvijezda Chelseaja Thibaut Courtois priznao je kako planira pokrenuti pravni postupak protiv svog bivšeg izbornika Marca Wilmotsa, koji je njega i njegovog oca okrivio kako su dijelili informacije iz svlačionice dok je vodio reprezentaciju Belgije.

Courtois tuži bivšeg trenera

Wilmots je u intervjuu za BeIN Sports rekao da su Courtois i njegov otac Thierry dijelili informacije o početnih 11 tokom Europskog prvenstva 2016. godine, održanog u Francuskoj.

[su_bbworld]

Courtois nije ostao nedorečen, već je na svoj službeni instagram profil objavio kako je pokrenuo pravni postupak, te će tužiti Wilmotsa za laži i klevete. 25-godišnjak je napisao: “Gospodin Wilmots, ne po prvi put, javno i namjerno javno vrijeđa moju čast i moj ugled. Zajedno sa ocem, odlučio sam podnijeti tužbu za laži i klevete.”

Thierry Courtois je također dao svoje mišljenje o izjavi Wilmotsa, rekavši: “Nikad u životu nisam otkrivao sastave niti jednom novinaru. S obzirom da sam bio igrač i član tehničkog tima europskog kluba, znam koliko je to osjetljiva stvar. Moji suigrači i igrači su također uvijek toga bili svjesni. Mrzim kada netko otkriva informacije.”

[su_no1forfootball]

Wilmots je dobio otkaz od strane saveza nakon poraza ‘Đavola’ protiv Walesa u četvrtfinalu Europskog prvenstva prije dvije godine, a Thibaut Courtois je nakon tog poraza nagovijestio kako mu je poručio da napusti klupu reprezentacije. Belgija će pod vodstvom novog trenera Roberta Martineza igrati na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta u grupi G, zajedno sa Engleskom, Panamom i Tunisom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!