NaslovnicaVijestiThierry Henry imenovan za asistenta menadžera: Želi pomoći Martinezu u reprezentaciji

Thierry Henry imenovan za asistenta menadžera: Želi pomoći Martinezu u reprezentaciji

Thierry Henry imenovan za asistenta menadžera. Želi pomoći Martinezu u reprezentaciji. Bivši Arsenalov i Francuski napadač imenovan je kao asistent Roberto Martineza u reprezentaciji Belgije.

Thierry Henry imenovan

Thierry Henry će biti novi asistent trenera Belgije, Roberto Martineza koji će mu pomoći da se kvalificira za sljedeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bivši napadač Arsenala i Francuske pridružio se Martinezovom bivšem asistentu iz Evertona Graeme Jonesu u timskom trenerskom osoblju nakon što je Španolac zamijenio Marca Wilmotsa kao menadžera koji je stigao do četvrt-finala na Euru 2016.

[su_euro_soccer_bonus]

“Mi smo ovdje da vam pomognemo da razvijete talente koje imamo na raspolaganju. Moramo podržati igrače. Naše vrijeme kontakta sa igračima kroz ovu godinu je ograničen tako da ćemo morati napraviti veliki utjecaj”, Martinet je izjavio u petak kako je najavio svoju momčad za prva dva meča sa reprezentacijom Belgije.

Oni će kod kuće igrati prijateljsku utakmicu protiv Španjolske u četvrtak i otvoriti će kvalifikacije Svjetskog nogometnog prvenstva u Kipru 6. rujna.

Screenshot_14

Screenshot_13

UPLATI!
“Thierry donosi nešto potpuno drugačije”, dodao je Martinez.

“On je netko tko može povećati naše šanse za pobjedu i donijeti nam nešto posebno. Nije bilo teško nagovoriti ga da se priključi ovom projektu. Belgija je jedinstven slučaj i on je bio oduševljen i odmah nam se pridružio.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Belgija će opet biti bez kapetana Vincent Kompanyja, koji je još uvijek ozlijeđen nakon što je propustio Europsko prvenstvo. Steven Defour, Kevin Mirallas i Thorgan Hazard su ponovo vraćeni u reprezentaciju Belgije.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!