NaslovnicaVijestiThierry Henry o traumi koju je prošao: Lagao sam i plakao, društvo...

Thierry Henry o traumi koju je prošao: Lagao sam i plakao, društvo to nije bilo spremno čuti

Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry je otkrio da je patio od depresije dok je bio aktivni nogometaš, a teškoće su postale posebno izražene tijekom pandemije koronavirusa. Francuz je priznao tijekom intervjua koji je dao Stevenu Bartlettu u podcastu “Dnevnik jednog izvršnog direktora” da se često suočavao s “mentalnim demonima”, čak i kada je doživljavao vrhunac slave kao nogometaš.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Bio sam depresivan kao nogometaš. Jesam li znao? Ne. Jesam li nešto napravio? Ne. Prilagodio sam se, na određeni način. I lagao sam dugo. Lagao sam dugo, jer društvo nije bilo spremno čuti ono što sam imao reći,” priznao je Henry.

Arsenalov najbolji strijelac svih vremena, bivši igrač Juventusa i Barcelone, objašnjava da se sve intenziviralo tijekom Covida: “Bio sam izoliran, nisam mogao vidjeti svoju djecu, bilo mi je teško. Plakao sam skoro svaki dan bez razloga, to je bilo čudno, ali u pozitivnom smislu”.

Henry je povezao tijekom pandemije s traumatičnim djetinjstvom koje je proveo, kaže, “pokušavajući ugoditi svom ocu, a zatim i ostalima”. Slavni francuski nogometaš priznao je da je teren bio njegovo utočište od stvarnosti te da tada nije razmišljao o svojim problemima.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!