NaslovnicaVijestiThomas Tuchel razočarao Lukakua neprimjerenom šalom

Thomas Tuchel razočarao Lukakua neprimjerenom šalom

Engleski novinar Nizaar Kinsella prošle je sezone svjedočio šali trenera Chelseaja, Thomasa Tuchela, koja se nije svidjela belgijskom nogometašu Romelu Lukakuu.

Sve se dogodilo tijekom londonskog derbija na Stamford Bridgeu između Chelseaja i Tottenhama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Tuchel je u šali rekao Lukakuu tijekom utakmice protiv Tottenhama: ‘Evo tvog tate’, pokazujući na Antonija Contea”, rekao je novinar za talijanski podcast.

Belgijancu se ova šala nije svidjela i to je bio samo jedan od razloga zašto je Lukaku jučer i službeno prešao iz Chelseaja u Inter na jednogodišnju posudbu.

Nesretni Lukaku inzistirao je na povratku u Italiju i pristao na manju plaću pa će navodno umjesto 12 imati 8 milijuna eura godišnje.

Belgijanac je prošlog ljeta prešao u Chelsea u transferu vrijednom čak 113 milijuna eura, no ni klub ni on nisu bili zadovoljni kako je protekla sezona.

Za londonski klub odigrao je 42 utakmice u svim natjecanjima, postigao 13 golova i pet asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!