NaslovnicaVijestiTHORGAN HAZARD POSLAO PORUKU ZA EDENA: Evo što mu je rekao o...

THORGAN HAZARD POSLAO PORUKU ZA EDENA: Evo što mu je rekao o Real Madridu i Chelseaju!

Thorgan Hazard poslao poruku za Edena. Evo što mu je rekao o Real Madridu i Chelseaju! Brat Eden Hazarda je poslao poruku zvijezdi Chelseaja o onome što misli da bi trebao učiniti u vezi potencijanog prelaska sa Stamford Bridgea na Santiago Bernabeu.

THORGAN HAZARD POSLAO

Zvijezda Borussije Monchengladbach, Thorgan Hazard je raspravljao o situaciji starijeg brata i kaže kako očekuje da će odlučiti o svojoj budućnosti na kraju sezone.

Međutim, 25-godišnjak je također rekao da je Eden Hazard napravio pravu odluku da ostane sa Chelseajem ovog ljeta bez obzira na njegovo povezivanje sa Real Madridom i da bi bio u pravu da to ponovo uradi.

Thorgan vjeruje da Los Blancosi prolaze kroz teško razdoblje, dok Chelsea trenutno izgleda vrlo snažno – što je svakako nešto sa čim se teško raspravljati, a Maurizio Sarri se dokazao kao otkriće od zamjene Antonio Contea kao menadžera na ljeto.

Igrač Chelseaja, Eden Hazard je zasigurno osjetio prednosti toga, postižući jednu od najboljih formi svoje karijere i izgledajući daleko sretnije nego što je to bio većinu prošle sezone.

“Mislim da će Eden vidjeti što će se dogoditi do kraja sezone”, rekao je Thorgan za HLN.

“Ja ga znam. Trenutno ne razmišlja o transferu.”

“Sve će dati za Chelsea. Ne želi sukob sa svojim kubom. Ako ikada ode, on će to dobro odigrati.”

“Eden je napravio pravu odluku da ostane u Chelseaju. Chelsea nije želio da ga proda i imao je snažan početak sezone.”

“Real Madrid je u teškom razdoblju. Oni su otpustili svog menadžera, a ključni igrači su otišli. Moraju se obnoviti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!