NaslovnicaVijestiTimo Werner nakon debija za Chelsea: Mi ovo u Njemačkoj nemamo

Timo Werner nakon debija za Chelsea: Mi ovo u Njemačkoj nemamo

Pojačanje Chelseaja od 47 milijuna funti večeras je debitiralo za Bluese u gostujućoj pobjedi protiv Brightona 3-1. Timo Werner slovi za jedno od najvećih pojačanja u povijesti Chelseaja, a večeras je pružio dobru partiju za londonski klub koji je upisao svoja prva tri boda ove sezone.

24-godišnji njemački nogometaš iznenadio se visinom i snagom braniča koji igraju u Premiershipu, i to mu je bio prvi utisak u debiju za Bluese.

“Nikada nisam igrao protiv tri braniča koja su ovoliko ogromna, ovo je drugačije nego u Njemačkoj. Ali što se tiče utakmice, bilo je zaista zabavno. Pogotovo u prvom poluvremenu gdje sam imao dosta prostora da trčim.”, rekao je Timo Werner.

Werner je izbori penal iz kojeg je Chelsea poveo na utakmici nakon što je sa bijele točke bio siguran Jorginho.

Chelsea u narednom kolu ima veoma težak zadatak jer igraju protiv akutelnog prvaka Premiershipa, Liverpoola na Stamford Bridgeu 20. rujna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!