NaslovnicaVijestiTKO JE BOLJI? Ronaldo ili Messi? Evo što Jose Mourinho kaže na...

TKO JE BOLJI? Ronaldo ili Messi? Evo što Jose Mourinho kaže na to!

Baš kao i mnogi drugi stručnjaci, bivši nogometaši, trenutni igrači, menadžeri i navijači, Jose Mourinho je ponudio svoje viđenje u dugogodišnjoj raspravi oko Lionel Messija i Cristiana Ronalda.

Tko je bolji

Nakon gotovo godinu dana bez posla, Mourinho se vratio sa Tottenhamom i pokušava okrenuti formu tima, ali za vrijeme odmora bivši menadžer Real Madrida se na više mjesta osjećao kao stručnjak.

Govoreći o jednom od najvećih rivalstava u nogometu, bivši menadžer Chelseaja, Inter i Real Madrida pohvalio je i Messija i Ronalda, umjesto da je odabrao jednog od najboljih.

“Mislim da su sretni i nesretni biti u istoj generaciji”, rekao je. “Imaju sreću, jer se mogu natjecati jedan protiv drugog.”

“Gledaju jedan na drugog na pozitivan način i dobivaju dodatnu motivaciju. Da postoji samo jedan od njih, imao bi deset Zlatnih lopti.”

Mourinho nije završio sa tim.

56-godišnji portugalski menadžer priznao je da par, koji je između sebe osvojio 11 Zlatnih lopti, toliko podigao nivo da bi to trebalo biti motivacija drugim igračima da se sami izbore.

“E sad, mislim da su podigli nivo igre.”, objasnio je.

“Nivo igre mora biti visok, te to mora biti velika motivacija za Neymara, Mbappea i Griezmanna.”

“Nažalost, Cristiano i Messi neće trajati zauvijek.”

U vrijeme kada je ovaj dvojac osvojio po pet Zlatnih lopti, mnogi su mislili da će ovo biti druga godina bez da jedan od ovog dvojca osvoji ovu nagradu, međutim, Messi je osvojio i tako prestigao portugalsku superzvijezdu.

Godina u kojoj je Virgil Van Dijk osvojio Ligu prvaka sa Liverpoolom i bio drugi u Premier ligi učinila ga je favoritom, ali Messi je i dalje osvojio nagradu.

Otkako je dao izjavu Mourinho je postao iznenađujuća zamjena za Mauricio Pochettino, Argentinac je otpušten samo nekoliko mjeseci nakon što je vodio svoj klub do prvog klupskog finala Lige prvaka.

Bivši šef Manchester Uniteda do sada je imao mješovite rezultate u svojoj novoj ulozi, a nedavno je izgubio od rivala iz top četiri tima i bivšeg kluba Uniteda i Chelseaja.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!