NaslovnicaVijestiToni Kroos otkrio reakciju igrača Real Madrida nakon Barçinog poraza od Bayerna

Toni Kroos otkrio reakciju igrača Real Madrida nakon Barçinog poraza od Bayerna

Njemački veznjak u redovima Real Madrida za španjolske medije otkrio je kakva je bila reakcija njegovih suigrača na nedavni debakl Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna kada je katalonski tim poražen sa ubjedljivih 8-2.

Na pitanje novinara da opiše poruke u WhatsApp grupi tokom susreta Barçe i Bayerna u Ligi prvaka, Kroos je rekao:

“Očito da nam nije bilo nimalo žao. Točnije, imali smo poprilično slavlje.”

Kroos je također dodao da on nije gledao susret, ali se prijestio slične situacije iz 2018. godine kada je Baça u četvrtfinalu ispala od Rome, nakon što su imali pobjedu od 4-1 iz prve utakmice.

“Sjećam se da su ljudi ispred moje sobe trčali po hodniku i vrištali od sreće.”, rekao je njemački veznjak.

Kroos je sa Real Madridom osvojio španjolsko prvenstvo ove sezone, ali je u Ligi prvaka ispao već u osmini finala porazom od Manchester Cityja. 30-godišnji Nijemac je u svojoj karijeri četiri puta osvajao Ligu prvaka – tri puta sa Realom u koji je stigao sada već davne 2014. godine, jednom sa Bayernom za koji je igrao prije Reala.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!