NaslovnicaVijestiOvo je TOP 10 transfera zimskog prijelaznog roka!

Ovo je TOP 10 transfera zimskog prijelaznog roka!

Zimski prijelazni rok je završen u ponoć posljednjeg januarskog dana, a ovo je top 10 transfera na nogometnom tržištu ove zime.

10. Dominic Solanke  Liverpool -> Bournemouth (21.2 mil.€)

Mladi napadač nije imao mjesta kod Jurgena Kloppa u žestokoj konkurenciji na Anfieldu, i za razliku od prošle sezone gdje je sakupljao minutažu, ove godine na terenu nije proveo niti jedan minut.

9. Miguel Almiron  Atlanta United -> Newcastle (24 mil.€)

U rekordnom transferu za MLS ligu, 24-godišnji Paragvajac, bivši igrač Cerro Portena i Lanusa, pojačao je “Svrake”. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a prošle sezone postigao je 12 golova i upisao 13 asistencija za Atlantu.

8. Cesc Fabregas  Chelsea – Monaco (nepoznat iznos, trž. vrijed. 25 mil.€)

Nakon 5 godina provedenih u Londonu i emotivnog oproštaja, Španjolac je zadužio dres Monaca, koji bilježi katastrofalne rezultate ove sezone i trenutno se nalazi u zoni ispadanja. Monaco će Chelseaju isplatiti bonuse ovisno o Fabregasovom učinku.

7. Michy Batshuayi  Valencia – Crystal Palace (posudba, trž. vrijed. 30 mil.€)

Nakon Borussije Dortmunda i Valencije, gdje je proveo po jednu polusezonu na posudbama, Belgijancu je ovo treći klub u godinu dana. Iako je imao vrlo dobar učinak u Dortmundu, klub sa Westfalena ga nije otkupio od Chelseaja, dok je u Valenciji imao poprilično lošu statistiku.

6. Krzysztof Piatek  Genoa -> Milan (35 mil.€)

Pošto je neko vrijeme već bilo izvijesno da će Higuain u Chelsea, Milan nije gubio vrijeme, a izbor je pao na poljska senzaciju Piateka, jedno vrijeme vodećeg strijelca Serie A ove sezone.

5. Lucas Paqueta  Flamengo -> Milan (35 mil.€)

Talentirani ofanzivni vezni, kojeg porede sa legendarnim Kakom, predvodnik je nove generacije brazilskih zvijezda, i investicija Rossonera za budućnost, a već je našao svoje mjesto u prvih 11 kluba sa San Sira.

4. Leandro Paredes  Zenit St. Petersburg -> Paris Saint-Germain (45 mil.€)

Iako ga je Chelsea vidio kao zamjenu za Cesca Fabregasa, argentinski reprezentativac završio je na Parku prinčeva, potpisavši ugovor na četiri i po godine.

3. Alvaro Morata  Chelsea -> Atletico Madrid (posudba, trž. vrijed. 50 mil.€)

Španjolac nije ispunio očekivanja na Stamford Bridgeu, pošto je ove sezone postigao samo 5 golova u Premier ligi, ali su ga u Atleticu dočekali raširenih ruku.

2. Gonzalo Higuain  Milan -> Chelsea (posudba (9 mil.€) trž. vrijed. 50 mil.€)

Bluesi su dugo tražili golgetera i na kraju dugačke transfer sage doveli su Higuaina, sa kojim je Sarri već sarađivao u Napoliju.

  1. Christian Pulišić  Borussia Dortmund -> Chelsea (64 mil.€)

Desno krilo Borussije iz Dortmunda najskuplje je pojačanje u ovom prijelaznom roku, za kojeg su Bluesi izdvojili 64 milijuna europskih novčanica. Ipak, Pulišić se neće odmah preseliti na Stamford Bridge, već će ostati na posudbi u Dortmundu do kraja sezone.

Od transfera koji nisu na ovoj listi, svakako je najzvučniji prelazak Marija Balotellija iz Nice u Marseille, a vrijedi još izdvojiti Amadoua Haidaru (Salzburg -> RB Leipzig), Gelsona Martinsa (Atletico Madrid -> Monaco), Brahima Diaza (Man. City -> Real Madrid), Jeisona Murilla (Valencia -> Barca), Marouanea Fellainija (Man. United -> SD Luneng), Munira El-Haddadija (Barca -> Sevilla), Denisa Suareza (Barca -> Arsenal), KP Boatenga (Sassuolo -> Barca)…

*napomena: kod igrača koji su na posudbama, umjesto obeštećenja uračunata je tržišna vrijednost sa transfermarkta.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!