NaslovnicaVijestiTottenham - Chelsea: Spursi protiv neporaženih Bluesa za 3. mjesto

Tottenham – Chelsea: Spursi protiv neporaženih Bluesa za 3. mjesto

Tottenham – Chelsea igraju utakmicu 13. kola Premier lige na Wembleyu u Londonu (subota, 18.30h). Na tablici ih dijeli samo jedan bod razlike, iako Spursi imaju tri poraza, za razliku od neporaženih Bluesa.

Timske novosti

Tottenham

Spursi, koji još uvijek čekaju na selidbu na novi stadion, bilježe solidne rezultate u Premier ligi ove sezone i trenutno se nalaze na 4. mjestu Premier lige sa 27 bodova, tri više od petoplasiranog Arsenala, a pet manje od vodećeg Cityja. U Ligi prvaka im ne ide baš najbolje, i šanse za prolaz u osminu finala im vise o koncu, a u srijedu igraju ključnu utakmicu protiv Intera.

Kieran Trippier neće biti u konkurenciji za sastav nakon ozljede koju je pokupio protiv Crystal Palacea, dok su Vincent Jansen, Jan Vertonghen, Mousa Dembele, Davinson Sanchez i Danny Rose također van konkurencije.

Chelsea

Tim Maurizija Sarrija neporažen je u svim natjecanjima, ne računajući poraz u Community Shieldu na početku sezone, što je niz od čak 18 utakmica bez poraza, u kojima su slavili 14 puta. Ipak, remi protiv Evertona uoči reprezentativne pauze na Stamford Bridgeu bio je razočaravajući za Bluese, i činjenica da su ipak nešto ispod Cityjeve i Liverpoolove razine, pošto sada za njima zaostaju četiri, odnosno dva boda. Na gostovanjima su učinkovitiji nego na domaćem terenu, pošto imaju 7 pobjeda u 8 utakmica.

Ethan Ampadu je jedini na kojeg Sarri definitivno neće moći računati na Wembleyu, a Mateo Kovačić je upitan.

Moguće postave

Tottenham: Lloris, Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Dier; Lucas, Dele, Eriksen, Kane

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley, Willian, Morata, Hazard

Prijedlog za klađenje

Tottenham nije postigao gol na samo jednoj domaćoj utakmici ove sezone, dok s druge strane Chelsea to nije napravio takođe na samo jednom gostovanju. U 5 od posljednjih 6 međusobnih susreta bilo je golova na obe strane, a i jedni i drugi posjeduju zavidan napadački potencijal, tako da je realno očekivati golove danas na Wembleyu. Bet365 kladionica daje koeficijent 1.53 na okladu da oba timu daju gol.

UPLATI OKLADU

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!